Last news in Fakti

23 Май, 2019 13:49 6 233 3

"Имало едно време в Холивуд" на Тарантино покори Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кан-
  • леонардо ди каприо-
  • брад пит-
  • куентин тарантино-
  • филм-
  • имало едно време в холивуд

Овациите на филмовия фестивал не стихнаха за отличниците Тарантино, Пит и Ди Каприо

"Имало едно време в Холивуд" на Тарантино покори Кан (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

Звездният състав, състоящ се от Марго Роби, Брад Пит и Леонардо ди Каприо, както и режисьорът Куентин Тарантино, бяха посрещнати с изключителен ентусиазъм на кинофестивала в Кан. Бурнитие аплодисменти за отличниците дойдоха както от публиката, така и от критиката, съобщиха световните информационни агенции. Причината за това беше най-новият филм на култовия режисьор - "Имало едно време в Холивуд".

"Имало едно време в Холивуд" на Тарантино покори Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)

След премиерата си на фестивала, публиката аплодира "Имало едно време в Холивуд" в продължение на седем минути след края на прожекцията.

Филмът, който е една своеобразна история за магията на киното и актьорските неволи, беше най-очакваният в основната конкурсна програма на кинофестивала.

Действието в него се развива в края на 60-те години на миналия век - хипи ерата в Лос Анджелис. Там се кръстосват пътищата на актьора от телевизионни уестърни Крис Долтън (Леонардо ди Каприо) и неговия дубльор в каскадите Клиф Бут (Брад Пит). В търсене на холивудска слава двамата мъже, които са съседи на актрисата Шарън Тейт (Марго Роби), застават редом до други знаменитости от калибъра на Брус Лий и Стив Маккуин. Лентата проследява и последните моменти на бременната тогава Шарън, която става жертва на серийния убиец Чарлз Менсън и неговото "семейство".

"Имало едно време в Холивуд" на Тарантино покори Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)
"Имало едно време в Холивуд" на Тарантино покори Кан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Във филма участват също Дакота Фанинг, Бърт Рейнолдс, Емил Хърш, Ал Пачино.

Критиците се влюбиха във филма. Ето какво казаха те:

Филмът е "шокиращ, завладяващ, брилянтно заснет", написа Питър Брадшоу от в. "Гардиън", присъждайки му пет звезди.

"Куентин Тарантино е роден, за да заснеме този филм", заяви в Туитър Джо Утичи от "Дедлайн".

"Това е най-личният филм на Тарантино", написа специализираното издание "Плейлист".

Куентин Тарантино отдаде почит на фестивала, който привлече вниманието върху него с наградата "Златна палма" за "Криминале" преди 25 години. "Кан промени живота ми. Дойдох с "Глутница кучета" през 1992 г. като дребен независим режисьор и след това обиколих света" - каза той.

Преди премиерата на "Имало едно време в Холивуд" Куентин Тарантино призова феновете си в Туитър да не разкриват сюжета на филма.

Преди ден излезе и първият официален трейлър на филма. У нас "Имало едно време в Холивуд" се очаква да излезе по кината на 9 август тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така де

    11 0 Отговор
    Пичове са тия момчета.
  • 2 гост

    9 0 Отговор
    Едни от малкото добри актьори далеч от ЦГИ и комиксови глупости.
  • 3 Димо

    0 1 Отговор
    За своите 49 години за първи път излизам от филм преди да свърши!Ако не бяха тези велики актьори и 20 минути нямаше да го изтърпя.Просто на Тарантино няма как да откажеш роля!Товва е моето обаснение...за тази боза която са заснели!