Last news in Fakti

15 Август, 2019 10:57 4 944 5

Издънка с Брад Пит в "Имало едно време в Холивуд"

  • брад пит-
  • часовник-
  • издънка-
  • холивуд

Часовникът му се оказа по-нов от тези, произвеждани по това време

Издънка с Брад Пит в "Имало едно време в Холивуд" - 1
Снимка: Shutterstock

Създателите на филма "Имало едно време в Холивуд", който пресъздава живота в Лос Анджелис през втората половина от 60-те години на миналия век, са допуснали очевидна издънка. Часовникът на Брад Пит с кожена каишка се оказа по-нов, а не от тези, произвеждани по това време, пише kanal3.bg.

Според сайта Worn and Wound, специализиран за часовници, става дума за модела Citizen 8118 Bullhead. Информацията бе потвърдена и от портала Watch-id - гид за часовници, носени от знаменитости и заснети във филми.

Този модел се появява в началото на 70-те, затова Клиф (героят на Брад Пит) не може да носи подобен през 1969 година.

Феновете, които очакват с нетърпение да видят филма, няма нужда да се притесняват, че 60-те години са представени недостоверно. В останалите кадри филмът напълно пресъздава атмосферата на булевард Холивуд в това време.

Филмът "Имало едно време в Холивуд” разказва за поредица от събития, които са се случили в Холивуд през 1969 г., в залеза на златния му век. Известният актьор Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият дубльор Клиф Бут се опитват да намерят своето място в бързо променящия се свят на филмовата индустрия.

Премиерата на филма у нас е на 16 август.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 новина

    3 0 Отговор
    Страхотна новина.
  • 2 НАТО ВЕЦ

    9 0 Отговор
    То и в "Хан Аспарух" имаше "византийци" с електронни часовници, ма на кой му дреме?
  • 3 Артист

    7 5 Отговор
    то и без това Тарантино е майстор на вкиснатата боза.
  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Голям праз егати чудото станало.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.