26 Май, 2019 03:07 2 305 6

Кой е най-очакваният филм на лятото

  • спайдърмен-
  • филм-
  • лято

"Спайдърмен" оглавява класацията

Кой е най-очакваният филм на лятото - 1
Снимка: Shutterstock

“Спайдърмен: Далеч от дома“ е най-очакваният филм на лятото, съобщи Movie Web.

Това показва проучване на Fandango. Големият интерес към филма е продиктуван и от огромния успех на „Отмъстителите: Краят“.

На второ място в класацията се нарежда филмът за Елтън Джон „Рокетмен“. Следващите места се заемат от „Годзила; Кралят на чудовищата“, „X-men: Черният феникс“, „Цар Лъв“ и „Играта на играчките 4“.

Първите два филма на студиото Marvel за годината вече пожънаха огромен успех. Новият филм за Спайдърмен ще е третото тяхно заглавие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dimirest

    6 3 Отговор
    Това може да е най-дългоочакваната премиера само за американските не пораснали идиоти и децата им!

    Коментиран от #6

  • 2 Румяна Костова

    3 3 Отговор
    Отново чудовища и мъже в чорапигащници, катерещи се по стените. Америка в миналото имаше велики филми, а в последно време пускат предимно бози. Сякаш главни цензори са афроамериканец, побъркан на тема политкоректост и колегата му джендър. От три опита да си намеря в един сайт филм за съботно - неделно разпускане, все попадам на такива с гейска ориентация. След последния,, Професорът", с Джони Деп, се отказах. Изгледах, го, все пак Джони Деп не бе п@д@р,неговста дъщеря бе лезбийка.

    Коментиран от #3

  • 3 Румяна Костова

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова":

    О, забравих да кажа, във филма Джони Деп опита мъжки ласки, но не си промени сексуалната ориентация.
  • 4 Биде

    1 1 Отговор
    Жалка работа! Тея комиксови герои и тъпотиите им няма ли да имат край???!!! Вероятно кинаджиите им от миналия век които правеха страхотни филми както и зрителите им остава надеждата този безкраен период на фантасмагории, компютърни ефекти, екшънчета и политкорекност все някога да има край!!!!
  • 5 Аз съм фен

    4 0 Отговор
    На спайди. Но жалко че той не е истински в реалния свят. На този свят ни трябва супер герои като спайдермен. Много зло много убийци наркомани и така нататък. Но спайди няма да може да спаси целия свят от проблеми. Трябва още супер герои да се включат. На този свят му трябва супер герои. И то много. Нямам търпение да гледам новия филм на спайдермен.
  • 6 ДДД

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Dimirest":

    Децата какво да гледат бе?Или от малки да знаят,че доброто не побеждава.