Last news in Fakti

1 Юли, 2019 16:11 7 433 9

Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград

  • гери-никол-
  • велинград-
  • концерт
Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград - 1

SPA столицата на Балканите - Велинград се превърна в епицентъра на купона на 29 юни, когато на централния площад "Николай Гяуров" се проведе BG Music Channel Cool Tour. Девет топ БГ изпълнители зарадваха многобройната публика с няколкочасов музикален маратон и други забавления. Пред зрителите, изпълнили площада до краен предел, се изявиха Гери-Никол, EVA, Клавдия, Симона Загорова, IVY, Невена Пейкова, Monty & Petya Alexa и DJ Theo.

Преди старта на големия концерт изпълнителите доказаха, че не само могат да пеят, а имат и редица други умения. Те се включиха в турнир по федербал с феновете си, танцуваха зумба и танцови батъли. Звездите не пропуснаха да се снимат и със своите почитатели.

След спортните активности в програмата се включиха някои от най-добрите самодейни състави и изпълнители от Велинград, които доказаха, че могат да се наредят до големите звезди.

Първа на сцената се качи Невена Пейкова, която бе приета изключително топло от публиката. Атрактивната Клавдия, както винаги показа не само отлично пеене, но и невероятно танцови умения. След тях DJ Theo, който подгряваше настроението с готини сетове през цялото време, изпя две самостоятелни парчета. Талантливата Симона Загорова не пропусна да зарадва публиката с хитовете си. Популярният изпълнител Monty вдигна градуса на настроението на максимум, а към него се присъедини и Petya Alexa, с която изпълниха няколко съвместни хита. Секспапилната IVY покани момчета от публиката, с които направи импровизирани дуети. Чаровната EVA бе посрещната с бурни възгласи още при появата си и през цялото време бе подкрепяна от армията си от почитатели.

Истински фурор предизвика мегазвездата Гери-Никол, която буквало взриви публиката. Тя изпълни всички свои хитове, а публиката не спираше да пее с нея нито за миг. Талантливата певица не скри огромната си любов към публиката и благодари за тяхната подкрепа. Топзвездата показа не само майсторско пеене, но и завидна енергия, като не спря да танцува. Тя благодари и на организаторите от BG Music Channel и община Велинград за поканата.

Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград

Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград

Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград

Гери-Никол и плеяда български звезди взривиха Велинград


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skndl

    5 5 Отговор
    #СкандауСаГосподи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    7 11 Отговор
    Тези за пръв път ги чувам . А пишат че са звезди ама в някое задръстено село .Селски звезди за селяци.
  • 4 месара

    3 5 Отговор
    това ше да е било много важно събитие щом ни информирате и кои са взели участие (плеяда български звезди)!
  • 5 Next

    3 11 Отговор
    Извън хотелите Спа столицата на балканите е все едно когато герито-никол се е исрала с голямата дупара.
  • 6 Ироничен

    3 10 Отговор
    Потресаващ кич.
    Каквато "столицата", такива и "звездите".
  • 7 Гост

    6 5 Отговор
    Бабината ви трънкина но който не му харесва до си стои в софето за диша тарикатски въздух и дай да не се обиждаме на столици щото хотелите са пълни със софиянци .
  • 8 Цецо

    2 5 Отговор
    "... мегазвездата Гери-Никол..." - смях, голям смях!!! :))))))
  • 9 Bubbles

    2 6 Отговор
    Еее жалко, Велинград беше хубаво място, дя бяха взривили Слънчака например щеше да е по-разумно.