Last news in Fakti

6 Юли, 2019 22:00 2 211 6

Тарантино приключва с киното?

  • куентин тарантино-
  • кариера-
  • филм

Режисьорът призна, че вече мисли за други творчески идеи

Тарантино приключва с киното? - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът Куентин Тарантино призна, че възнамерява скоро да се оттегли от киното, съобщи Fox News.

И преди Тарантино е настоявал, че ще приключи режисьорската си кариера, след като заснеме 10 филма. „Имало едно време в Холивуд“ е деветият му филм и вече всички се питат дали следващият ще е последната му работа.

„Мисля, че говорейки за кино филми, аз съм към края на кариерата си. Може да се отдам на писане на книги и на работа в театъра. Не мисля да приключвам творческата си кариера. Може да спра с киното сега или малко по-късно. Ще видим. Сега се радвам, че новият ми филм се приема добре“, заяви Тарантино.

Актьорът Брад Пит, който се е снимал в два негови филма заяви, че смята позицията на Тарантино за съвсем сериозна. Все пак режисьорът вероятно ще заснеме поне още един филм.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    11 11 Отговор
    А дано. Толкова болни филми, друг не знам да прави

    Коментиран от #2

  • 2 гъмбъл

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Всички велики правят `болни` филми . Ти си гледай Рамбо !
  • 3 Лора

    7 7 Отговор
    И аз не го харесвам.!
  • 4 Чичо Чарли

    0 1 Отговор
    Крайно време беше,то такава интелектуална импотентност не притежава никой в Холивуд,наистина "велик".Филмите му не бих нарекъл болни, досадни до втръсване ,да.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Убии Бил

    0 0 Отговор
    Реки от кръв, и никакъв сюжет и действие със скоростта на костенурка, явно човека си е уникален творец харесва рязане на човешки глави със самурай ски мечове,.