5 Юли, 2019 14:24 2 769 1

Една легенда се завръща (ВИДЕО)

  • софия лорен-
  • карло лорен

Актрисата София Лорен ще се снима във филм за първи път от 10 години

Една легенда се завръща (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актрисата София Лорен ще се снима във филм за първи път от 10 години, съобщи Контактмюзик.

Екранната легенда, която е на 84 години, ще се превъплъти в жена, прикована в инвалидна количка, която се грижи за децата на секс труженички в "Животът преди нас". Негов режисьор е синът ѝ Едоардо Понти.

Това е първият игрален филм с участието на Лорен от 2010 г, когато се снима в телевизионната продукция "Къщата ми е пълна с огледала".

София е започнала кариерата си на 16 години през 1950 г. Тя е разказвала, че навремето са я притискали да си направи козметична операция, за да коригира "дългия си нос". Дори съпругът ѝ, продуцентът Карло Понти, я е насърчавал за това. Тя обаче отказала.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    2 2 Отговор
    Моят идеал за жени, са италианките и то точно от младостта на Лорен...!