Last news in Fakti

31 Юли, 2019 18:58 2 765 3

Робърт де Ниро отново в един отбор със Скорсезе (ВИДЕО)

  • робърт де ниро-
  • мартин скорсезе-
  • леонардо ди каприо

Актьорът води преговори, за да се снима в новия филм на любимия си режисьор

Робърт де Ниро отново в един отбор със Скорсезе (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Робърт де Ниро води преговори, за да работи с легендарния режисьор Мартин Скорсезе над следващия му филм "Killers of the Flower Moon", съобщи Контактмюзик.

Седемдесет и пет годишният холивудски актьор и една година по-възрастният от него режисьор се готвят да работят заедно над 10-и филм, когато се съберат за снимките на "Killers of the Flower Moon", който е базиран върху бестселър на Дейвид Гран.

Де Ниро ще се присъедини към Леонардо ди Каприо в актьорския състав, а автор на сценария е Ерик Рот. Скорсезе ще е не само режисьор, но и един от продуцентите на филма.

Ди Каприо и Скорсезе са свързани с проекта от 2016 г., когато студиото "Имперътив ентъртейнмънт" получи правата върху бестселъра.

Робърт де Ниро отново в един отбор със Скорсезе (ВИДЕО)

Действието в книгата се развива през 20-те години на миналия век в Оклахома и описва историята на индианско племе, което става най-богатото на глава от населението в света, когато в земите му е открит петрол. Това води до избиването на въпросните индианци един по един.

"Когато прочетох книгата на Дейвид Ган, си казах, че трябва да я пренеса на големия екран - заяви Скорсезе миналата година, когато се захвана с осъществяване на проекта. - Развълнуван съм, че ще работя с Ерик Рот и Леонардо ди Каприо."

Де Ниро се е снимал в 9 игрални и един документален филм на Скорсезе от 1973 г., включително в "Коварни улици" и "Шофьор на такси" от 70-те години на миналия век и в "Добри момчета", "Нос страх" и "Казино" от 90-те.

Ди Каприо и Скорсезе работиха заедно над много филми, а най-известният сред тях е "Вълкът от Уолстрийт" от 2013 г. За ролята си Лео получи номинация за "Оскар" за най-добър актьор.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    8 1 Отговор
    Тоз е бог!
  • 2 Джамбаза

    6 1 Отговор
    Боби в нумеро уно
  • 3 hmmm

    1 0 Отговор
    Жалко, че Скорсезе не събра Де Ниро и Пачино преди 25-30 години. Тогава в разцвета на силите на двамата, можеха да сътворят нещо невероятно. Честно казано за "The Irishman" съм малко скептично настроен. Пачино гони 80-те, Де Ниро е на 75.. одъртяха си вече и не знам как ще се получи да гледаме в главните роли двама 80-годишни дедки, пък било то и две от най-големите фигури в историята на Холивуд.