Last news in Fakti

14 Август, 2019 21:30 1 605 2

Среща на поколенията в Холивуд

  • робърт де ниро-
  • шая лебьоф

Робърт де Ниро и Шая Лебьоф ще играят баща и син в криминална драма

Среща на поколенията в Холивуд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорите Робърт де Ниро и Шая Лебьоф ще играят баща и син в независимата криминална драма "След заточението" ("After Exile"), съобщи "Варайъти".

Продукцията ще бъде режисирана от Джошуа Майкъл Стърн. Сценарият е поверен на Антъни Торн и Майкъл Тово, върху събития от чийто живот е базиран филмът.

"След заточението" разказва историята на Майк Делейни (Лебьоф), осъден за убийството на невинен човек по време на брутална кражба, който след излизането си от затвора се опитва да се върне към стария си начин на живот. Заедно с баща си, бившия престъпник Тед (Де Ниро), Майк се опитва да спаси по-малкия си брат от живот, белязан от наркотици и престъпления.

Драмата проследява трудната траектория към опрощението и изкуплението. Героят на Де Ниро е загубил съпругата си преди години и страда от алкохолизъм и вина. Всичко, което му е останало, е инстинктът му да спаси синовете си от мрака и пагубните пътища, по които се поели.

Среща на поколенията в Холивуд

Снимките за филма ще започнат през октомври във Филаделфия.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    1 1 Отговор
    Браво
  • 2 бобо

    0 0 Отговор
    Типичен трогателен холивудски шербет. В живота мутрата си остава мутра и убива отново.