Last news in Fakti

12 Август, 2019 12:49 1 504 2

Spice girls готвят изненади за феновете (ВИДЕО)

  • spice girls-
  • спайс гърлс-
  • мел би-
  • мел си-
  • виктория бекъм

Популярната момичешка група наскоро се събра за поредица концерти, а сега възнамерява да запише нови композиции

Spice girls готвят изненади за феновете (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Spice girls работят над нови песни, съобщи Контактмюзик.

Популярната момичешка група, която включва Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Хорнер, наскоро се събра за поредица концерти, а сега възнамерява да запише нови композиции.

"Те се събраха в Лондон и се готвят да запишат нови песни - заяви източник, цитиран от в. "Мирър". - Вълнуващо е, макар да става въпрос за ранен стадий от съвместната им работа."

Виктория Бекъм не взе участие в турнето, с което групата се завърна на авансцената. Сега обаче има вероятност тя да се присъедини към останалите момичета от групата в звукозаписното студио. "Те поддържат контакт с Виктория, за да разберат дали тя ще се включи в записите", допълни източникът.

Миналия месец г-жа Бекъм довери, че се изисква смелост да отхвърлиш възможността да се събереш с групата.

На певицата, станала моден дизайнер, бе предложено да участва в турнето на Spice girls, но тя отклони поканата, като предпочете да фокусира вниманието си върху семейството си и работата си в света на модата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    6 0 Отговор
    Spice Bichesss :)
  • 2 Злобко

    4 0 Отговор
    На кой му пука ???