Last news in Fakti

23 Август, 2019 21:30 4 177 6

Просто бизнес! Спайдърмен напуска киновселената на Marvel (ВИДЕО)

  • спайдърмен-
  • marvel-
  • sony-
  • марвъл-
  • том холанд

Преговорите не са приключили, но президентът на Marvel може и да не продуцира бъдещите филми за героя

Просто бизнес! Спайдърмен напуска киновселената на Marvel (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След като "Спайдърмен: Далече от дома" стана най-печелившият филм в историята на компанията Sony Pictures, студиата Marvel може да бъдат изтласкани от досегашното партньорство заради спор за разпределението на печалбите, съобщи АP.

Преговорите още не са приключили, но президентът на Marvel Кевин Файги може да не продуцира бъдещите филми за Спайдърмен и самият герой може да отпадне от останалите филми от киновселената на Marvel.

Sony притежава правата върху Спайдърмен от 1985 г. През 2015 г. компанията обяви партньорство с Disney и Marvel , което даде възможност героят да бъде използван във филми като "Отмъстителите: Краят", а Файги да продуцира самостоятелни филми като "Далече от дома".

Те бяха приети добре и от публиката, и от критиката. В Четвъртата фаза на Marvel Спайдърмен няма планирани появи.

Sony работи върху два самостоятелни филма за Спайдърмен с режисьора Джон Уотс и звездата Том Холанд.

Sony създаде и собствена мрежа от спинофи, сред които е "Венъм".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    0 4 Отговор
    Може и да е за добро!
  • 2 Стоян

    3 9 Отговор
    Спайдърмен нЕ пасваше изобщо в екипа на Авенджерс,всички са на средна възраст и това хлапе с този измислен Айрънмен тип костюм пасва там като на свинче -звънче!Венъм беше добър,дано и новия спайдърмен като се махне от тая"супергрупа" от пенсионери-авенджерс да бъде по забавн;)

    Коментиран от #6

  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Венъм 2 щеше да е много як филм

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не съм съгласен.
  • 6 Marvel fan

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян":

    Когато не си чел комиксите на Marvel ей така става..... ама то така или иначе след смъртга на половината се създава екипа с новите отмъстители. Железният костюм също е в комиксите и също е създаден от Старк. Като цяло Спайди най- сетне може да си развие историята, а не да виждаме само как чичо Бен умира и той се жертва за Мери Джейн или Гуен.... която си изберат Сони. Тука вкараха малко познати герои и това ми допада, ако вкарат и сестра му в бъдещите филми ще е страхотно развитие на линията за Питър. Сега бавно и славно подготвят публиката за "Новите Отмъстители" и Спайди е точно на мястото на Железният човек, следваща е Джейн със силите на Тор..... просто прочети малко в сайт за комиксите и ще разбереш.