Last news in Fakti

26 Август, 2019 10:16 4 165

Кампания за представяне на „Тихият ангел“ на световната кино сцена

  • тихият ангел-
  • дядо добри-
  • кампания

Продукцията е изключително стойностна за България в духовен, исторически и религиозен план

Кампания за представяне на „Тихият ангел“ на световната кино сцена - 1

Филмът „Тихият Ангел“ е документален разказ за живота и делото на Дядо Добри, разпознаван от мнозина като „най-смиреният човек на света“ или „Светецът от Байлово“.

За да бъде представена историята на дядо Добри в кината в световен мащаб, докосвайки хора по целия свят със смирението и добротата си и представяйки България, филмовият екип се обръща към всички нас за съдействие чрез обявената кампания на този линк. С ваша помощ ще имаме възможност да превърнем „Тихият ангел“ в световно кино събитие, защото неговата история заслужава да бъде видяна и споделена от хиляди хора по света.

Добре Добрев надживява две световни войни, смените на политическите режими, страстите на новото време. Неговата история в детайли стига до нас чрез продукцията „Тихият ангел“, за да ни докосне със своята безкрайна любов, смирение и вяра. Лентата проследява живота на Дядо Добри в поредица от интервюта с хора, чиито съдби са преплетени с неговата, като някои от тях изиграват важна роля в новата история на България.

Продукцията е изключително стойностна както за България в духовен, исторически и религиозен план, така и много ценна за екипа. След пет дълги години усилена и упорита работа, екипът най-накрая завърши документалния филмов проект „Тихият ангел“ и го представи официално на българския зрител на широк екран на 18 декември 2019 г. в навечерието на един от най-светлите християнски празници, а на 26 април 2019 г. в навечерието на Великден бе излъчен по бТВ.

Кампания за представяне на „Тихият ангел“ на световната кино сцена

Историята на дядо Добри и неговите божии дела бе снимана в продължение на пет години. Добре Добрев напуска този свят на 13 февруари 2018 г., на 103-годишна възраст, непосредствено след завършването на неговата история.

За да постигне целта си, филмът има нужда от бюджет, включващ озвучаване на филма на английски език, такси за участие на фестивали, реклама и промотиране.

Всяко съдействие и финансова подкрепа, независимо от размера си, е от значение за осъществяването на мисията да докоснем повече хора с историята на Тихия ни ангел - Добре Добрев. Бюджетът, описан от екипа, е напълно достатъчен, за да може филмът да премине в масово разпространение. За кампанията тук.



Свързани новини