Last news in Fakti

29 Септември, 2019 23:31 2 446 7

Кралят на Marvel оглавява "Междузвездни войни"

  • междузвездни войни-
  • marvel-
  • кевин фейги

Кевин Фейги ще продуцира нов филм от поредицата

Кралят на Marvel оглавява "Междузвездни войни" - 1
Снимка: Shutterstock

Изпълнителният директор на Marvel Кевин Фейги ще продуцира нов филм от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

Продуцентът управлява Marvel от създаването на студиото и превърна поредицата от филми за супергерои в най-успешните в историята.

Директорът на Lucasfilm Кейтлин Кенеди обяви, че иска да постави ново начало за „Междузвездни войни“. За това и тя се е обърнала към най-успешния филмов продуцент през последните години.

„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ излиза по кината в края на годината. Той трябва да постави финала на новата трилогия. Към момента от Disney планират продължение на сагата.

Кевин Фейги дълго време отричаше, че ще се заеме с „Междузвездни войни“. Сега обаче той може да застане начело на поредицата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 х о

    2 0 Отговор
    star wars
  • 2 999

    4 2 Отговор
    Яко. Дарт Вейдър ще се бие с Железния Човек а Хълк ще размазва Императора в Ню Йорк и ще спасят света .... отново.
  • 3 Капитан България

    0 0 Отговор
    Ще се радвам да видя кросоувър
    Отмъстители, Джедаи, Assemble
  • 4 Дано не го направят

    7 0 Отговор
    Смесят ли героите на марвел с героите от между звездни войни, ще стане грозна пародия. Ако го направят това смесване, да вземат и star trek да въведат и бозата ще е добре забъркана
  • 5 Ха 127

    3 0 Отговор
    Манджа с грозде?
  • 6 джедай

    0 0 Отговор
    Аз мисля,че с първите 6 епизода на "Междузвездни войни" е разказано всичко за сагата. "Междузвездни войни" е една любовна история.

    Коментиран от #7

  • 7 Бачо Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "джедай":

    Естествено, ма нали трябва да се правят мангизи... Дисни обича да убива кравата, само и само да кешират. Не им пука дали осират името, нали са го платили...