Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 22:03 1 905 1

"Жокерът 2" е възможен

  • жокерът-
  • филм-
  • хоакин финикс

Хоакин Финикс не отхвърля продължение

"Жокерът 2" е възможен - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Хоакин Финикс обяви, че не изключва напълно заснемането на продължение на филма „Жокерът“, съобщи Movie Web.

Продукцията в момента се радва на огромен успех. Самият Финикс вече е спряган за фаворит за награда „Оскар“.

„Не съм мислил за това като за ролята на мечтите ми. Сега обаче не мога да спра да мисля за нея. Разговарях с режисьора Тод Филипс за неща, които може да направим заедно и за възможностите за Жокера. Не искам да кажа, че това ми е приоритет, но се оказа голяма роля“, заяви Финикс.

Актьорът е известен с това, че отказва да се снима в продължения и поредици. Сега обаче е възможно да видим различен вариант.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 0 Отговор
    Браво на Финикс - това му е ролята на живота ! Продължение изглежда примамливо но в 90% от случаите не се получава и се стига до разочарование така че може би по-добре да няма.