Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 12:44 2 136 4

Джаред Лето сърдит на Warner Bros. заради новия Жокер

  • джаред лето-
  • жокера-
  • скандал-
  • спор-
  • warner bros-
  • обиден

Актьорът, който влезе в ролята на Жокера в "Отряд самоубийци" не разбира защо има заместник

Музикантът, който изгря и като актьор в "Отряд самоубийци" - Джаред Лето, е сърдит на Warner Bros затова, че са избрали негов заместник в ролята на Жокера. Според The Hollywood Reporter Лето се е почувствал "отлъчен и обиден" на филмовия гигант за това, че са дали зелена светлина на друг да се превърне в Жокера.

Междувременно татуираният злодей на Лето в лентата получи доста тежки критики. Лето още тогава започнал да се цупи на WB, защото много от заснетите от него сцени били отрязани от финалната версия на "Отряд самоубийци".

Вокалистът на 30 Seconds to Mars няма да се завърне повече в ролята на Жокера, стана ясно покрай новините за предстоящия филм за неговата любима Харли Куин - "Хищни птици".

Актьорският състав най-вероятно се радва, че повече няма да бъде тормозен от нестандартните практики на Лето като изпращането на подаръци като използвани кондоми, мъртви животни и т.н.

Хоакин Финикс през това време не спира да печели любовта на феновете и критиците в "Жокера", който излезе по кината преди броени дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зик

    7 3 Отговор
    Този отряд е голяма тъпотия и мъка за гледане . Лето що се ядосва за тъп и задръстен филм.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Зик":

    За пари, един филм само с неговия персонаж би му донесъл десетки милиони. Инак Лето е много добър, просто филмите са скапани, да си играе други роли. Финикс играе брилиатно драма и няма да се очудя ако го номинират за Оскар. Последният жокер е хубав точно защото залага на актьорската игра, а не на ефектите и простотиите.
  • 4 Лично за мен

    2 1 Отговор
    Ей този жокер си ме накефи!На най добрият жокер лека му пръст, няма втори такъв!А за новия ,не съм го гледал още.