Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 14:51 907 6

Сър Елтън Джон се разболя! Отмени концерт

  • елтън джон-
  • дейвид фърниш

Шоуто в Индианаполис ще бъде пренасрочено за месец март следващата година

Сър Елтън Джон се разболя! Отмени концерт - 1
Снимка: Shutterstock

Носителят на "Грами" сър Елтън Джон отмени концерт в Индианаполис поради заболяване, съобщи Контактмюзик. Седемдесет и две годишният певец и композитор направи изявлението си в Туитър и се извини на верните си фенове в Индиана.

Наскоро почина майката на партньора му Дейвид Фърниш - Гладис. В изявлението на сър Елтън Джон не се споменава за смъртта на Гладис Фърниш. Певецът съжалява, че не се чувства добре и поради тази причина не може да изнесе шоуто.

Концертът в Индианаполис ще бъде пренасрочен за месец март следващата година. Сър Елтън Джон благодари на феновете за подкрепата.

По-рано този месец той разкри, че навремето партньорът му Дейвид Фърниш постъпил в клиника заради проблеми с алкохола, след като не успял да се справи със славата.

Джон и Фърниш се ожениха през 2014 г. Приблизително по същото време Дейвид постъпил в клиника в Калифорния, защото не успял да се справи с проявения към живота му интерес.

"Винаги съм смятал, че Дейвид се потапя без притеснение в моя свят, но се оказа, че много неща, с които съм свикнал, го тревожат", е написал певецът в автобиографичната си книга "Аз".

Фърниш не обичал непрестанно да бъде сниман от фотографи, да е в центъра на медийното внимание и да говори публично на събития на фондацията на сър Елтън за борба срещу СПИН.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русата Златка

    4 2 Отговор
    А стига сте ни занимавали с битието на тоя (нали знаете какъв)!
    Цял живото си е порил сеалищния апарат и кензалната система, аз ще го мисля, че бил болен! Ми той се е родил болен! Колко повече от това?
  • 2 Шакил о нийл

    4 1 Отговор
    Само черен папур може да го излекува!
  • 3 Гост

    3 1 Отговор
    Британски пъпеш с обратна резба и болен мозък. Збърканяк противен. Ако ще и сто грамита да има пак ми е противен .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.