Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 19:23 5 849 3

Злодеида тушира Жокера (ВИДЕО)

  • жокер-
  • злодеида-
  • хоакин финикс-
  • анджелина джоли

"Господарка на злото 2" измести "Жокера" от първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка

Злодеида тушира Жокера (ВИДЕО) - 1

"Господарка на злото 2" измести "Жокера" от първото място в окончателната бокс-офис класация на Северна Америка, като спечели 122 000 щатски долара повече, съобщи АР.

Приходите от "Господарка на злото 2" за уикенда в САЩ и Канада са 19,4 милиона долара. За две седмици постъпленията от филма с Анджелина Джоли са 66,2 милиона долара.

"Жокера" с Хоакин Финикс в ролята на злодея вече донесе на създателите си почти 278 милиона долара за четири седмици в Северна Америка и 852 милиона долара по света.

Това е абсолютен световен рекорд за филм в категорията R, до чието гледане не се допускат деца под 17-годишна възраст без придружител.

На трето място бокс-офис класация на Северна Америка остана анимацията "Семейство Адамс" с 12 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    6 3 Отговор
    Анджиту се е разУбавила!
  • 2 Шитня

    1 4 Отговор
    От едно "зло" на друго.Холишит яко бълва помии.
  • 3 Мозъчни полирки

    1 3 Отговор
    Егати културата.