Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 20:20 6 276 3

Оби-Уан Кеноби се завръща и Силата е с него (ВИДЕО)

  • юън макгрегър-
  • междузвездни войни-
  • оби-уан кеноби-
  • алек гинес-
  • disney-
  • дисни

Планираният спин-оф на сериала "Междузвездни войни" първоначално бил замислен като пълнометражен филм, разкри Юън Макгрегър

Актьорът Юън Макгрегър разкри, че предстоящият спин-оф на сериала "Междузвездни войни" първоначално бил замислен като филм, съобщи Контактмюзик.

Във въпросния спин-оф вниманието ще е фокусирано върху персонажа Оби-Уан Кеноби, в чийто образ отново ще е Макгрегър. Когато обаче започнали обсъжданията на проекта, се планирало да бъде заснет филм.

"По-рано не се предвиждаше да бъде заснет нов сериал, а филм - каза той. - Всичко обаче се промени много бързо. Намирам, че е добра идеята историята да бъде разказана в рамките на няколко часа, а не на филм. Смятам, че този спин-оф ще е страхотен."

Новият сериал ще включва 6 епизода, всеки от които с времетраене 1 час. Те ще бъдат излъчени от стрийминг платформа Disney+, като началото на продукцията е планирано за лятото следващата година.

Оби-Уан Кеноби се завръща и Силата е с него (ВИДЕО)

Юън Макгрегър се е снимал в образа на младия Оби-Уан в три филма от поредицата "Междузвездни войни" на Джордж Лукас, докато сър Алек Гинес бе в ролята на възрастния персонаж в оригиналната трилогия, започнала през 1977 г. с "Междузвездни войни: Нова надежда".

"Искам да съм по-близо до пресъздадения от сър Алек образ на Оби-Уан", довери Макгрегър.

Четиридесет и осем годишният актьор трябвало да пази в тайна, че отново ще размахва лазерния меч на персонажа, тъй като от Disney се свързали с него преди 4 години и му предложили да се завърне в този образ.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    12 2 Отговор
    Чакаме!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Супер

    0 0 Отговор
    Добре сте го скалъпили Христобиуан вярно излъгах се. Все пак и двата филма си ги бива.