Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 10:03 3 349 3

Шарън Стоун съди рапърка заради... (ВИДЕО)

  • шанел уест коуст-
  • шарън стоун

Актрисата съди Шанел Уест Коуст за това, че е използвала без разрешение имената ѝ в парчето и видеото към него "Sharon Stoned"

Шарън Стоун съди рапърка заради... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Известната холивудска актриса Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст за това, че е използвала без разрешение имената ѝ в парчето и видеото към него "Sharon Stoned", съобщава сайтът Контактмюзик.

Хитът видя бял свят през 2018 година и силно разгневи холивудската прима. Тя обвини рапърката, че използва името и имиджа ѝ с търговска цел, без да е получила разрешение по съответния ред. В съдебния иск, подаден от адвокатите на Стоун, се изтъква, че киноактрисата има богата творческа кариера, занимава се с благотворителност и винаги е държала да контролира как името и имиджът ѝ се използват в публичното пространство.

Адвокатите на Шарън Стоун изтъкват, че Шанел Уест Коуст е изгряваща рап звезда, която отчаяно се опитва да се наложи в бранша, но за жалост яхва популярността на други знаменитости по непозволен начин.

В инкриминираната песен на рапърката името Шарън е повторено 99 пъти, а Шарън Стоун - 33 пъти.

Шанел е използвала звездата от "Първичен инстинкт" като трамплин, за постигане на собствена слава, без да ѝ е поискала разрешение за това.

Във видеото на рапърката се рекламирали и продукти, свързани с употребата на марихуана, което допълнително дискредитирало името на Стоун.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    2 0 Отговор
    Давай Шарън . Откъсни и главата на тая . Знам , че е била мъж.
  • 2 Зик

    0 0 Отговор
    Шанел е транс джендър. Задръстен рапър - рапърка .
  • 3 KOC

    1 0 Отговор
    на шаран стон ше и прасна гза ама искам и картбланшен да покажете гора