14 Ноември, 2019 21:38 3 201 2

Сър Род Стюарт си пада по... (ВИДЕО)

  • род стюарт

Певецът е известен най-вече с дрезгавия си глас и русата си прическа, но наскоро разкри, че от се увлича по миниатюрните модели на влакове

Сър Род Стюарт си пада по... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сър Род Стюарт е известен най-вече с дрезгавия си глас и русата си прическа, но наскоро разкри, че от десетилетия се увлича по миниатюрните модели на влакове, съобщи ДПА.

Седемдесет и четири годишният певец заяви в интервю за декемврийския брой на сп. "Рейлуей модълър", че през последните 23 години създал макет на въображаем американски град и системата му за железопътен транспорт.

"Когато се захващам с нещо креативно, давам всичко от себе си", поясни той. Бившият вокалист на групата "Фейсис" започнал осъществяването на този амбициозен проект след построяването на дома му в Лос Анджелис през 90-години на миналия век. Макети на небостъргачи, складове, хълмове и, разбира се, железопътни линии, гари, тунели били изградени на тавана. Изпълнителят на хитовете "Maggie May" и "You Wear It Well" създал макет на истински градски пейзаж. "В края на краищата построих повече сгради и улици, отколкото железопътни линии", отбеляза той.

Това негово увлечение датира от детството му, по-специално от семейна ваканция в курорта Богнър Риджис на южния бряг на Англия. Певецът си спомня, че във витрината на специализиран бутик видял невероятен макет.

По време на турнетата си сър Род често резервирал отделна хотелска стая за макета си.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 2 Отговор
    Гоуем бе, бате, мнооо гоуем ...тЕ тоа е динозавър..
  • 2 Това е сериозно

    4 0 Отговор
    Тези модели миниатюрни влакове и аз ги харесвах и пак ги харесвам...!