Last news in Fakti

6 Декември, 2019 17:00 2 099 6

Прощаваме се със Стоянка Мутафова на рождения ден на Ламбо

  • стоянка мутафова-
  • стефан данаилов

В знак на траур по повод кончината на Стоянка Мутафова на фасадата на сградата на Сатиричния театър "Алеко Константинов" бе спуснато черно знаме

Прощаваме се със Стоянка Мутафова на рождения ден на Ламбо - 1
Снимка: БГНЕС

Поклонението пред голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще бъде в понеделник - 9 декември в Сатиричния театър.

Тогава легендата в българското кино и театър Стефан Данаилов, който си отиде на 27 ноември тази година, щеше да навърши 77 години. Неговото поклонение бе само преди 4 дни - на 2 декември.

Стоянка Мутафова ни напусна тази сутрин в 6,15 часа. Тъжната вест съобщи Евгени Боянов, личният ѝ мениджър.

В знак на траур по повод кончината на Стоянка Мутафова на фасадата на сградата на Сатиричния театър "Алеко Константинов" бе спуснато черно знаме.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    12 1 Отговор
    Един по един си заминават актьорите от нашето време (преди 1989 година). Радостно е, че имаме с кого да ги заместим. Сега също имаме отличници в бранша. Поклон пред нейната памет. Сякаш е чакала Ламбо, за да го последва в небитието !!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Гост

    7 1 Отговор
    Бог да я прости! Велика актриса!
  • 3 Ицо справката

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Извинявай за любопитството ама с кого ще заменим примерно Парцалев и Калоянчев. Ами Тодор Колев, Григор Вачков и Апостол Карамитев. Ами Гец, Черкела, Георги Русев, Джоко, Наум, Слабака-баща и Невена Коканова. С абсолютно никой. Това е истината.
  • 4 Ники Отворкото

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Кой е отличник в брашна ! Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, или Захари Бахаров ? С никой. Качествените и талантливи артисти вече са на небето и първи там отиде Апостол Карамитев, а последна засега Мутафова.
  • 5 Кака Гинка

    5 0 Отговор
    Да, старите си отиват и оставят след себе си празнина, която за съжаление няма кой да запълни - изкуството и културата в България почти са се превърнали в спомен. Светла ѝ памет,голяма беше!
  • 6 Реалист

    0 3 Отговор
    Бог да я прости , но беше посредствена и еднообразна актриса , влязла в професията с връзки .Всички режисьори го знаят и затова и даваха само второстепенни роли в киното .