24 Януари, 2020 15:14 2 392 9

Джъд Лоу: Обичам да... гладувам

  • джъд лоу-
  • новият папа

Харесва ми да се измъчвам от глад, да пия вода и да се храня с бобови храни и зеленчуци, твърди актьорът

Джъд Лоу: Обичам да... гладувам - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският актьор Джуд Лоу сподели, че обича да гладува, пише сайтът Лента.

"Харесва ми да се ограничавам в храненето. Например да се измъчвам от глад, да пия вода и да се храня с бобови храни и зеленчуци. А след това обичам пищни банкети, на които мога да изпробвам различни блюда и напитки. Само веднъж живеем, нали?", казва актьорът пред сп. "Вълчър".

Лоу, който е на 47 години, се подлага периодично на гладуване. Настоящият му режим на хранене е само от обяд до 20 часа вечер. Освен това избягва месо и алкохол.

Джуд Лоу играе в сериала "Новият папа", чиято премиера бе на 10 януари. Той е продължение на "Младият папа" от 2016 г. Лоу изпълни роли в популярни филми като "Гатака", "Гранд хотел Будапеща" и "Талантливият мистър Рипли".

Джъд Лоу: Обичам да... гладувам


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    3 4 Отговор
    Няма ли да снимаш в България?
  • 2 Сиромаха

    3 5 Отговор
    На мен не ми харесва АМА!!!!!
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    2 6 Отговор
    АА! Виждате ли ги робовладелческите западняци. На тях боба, салатата и водата им се струват майтап. Ако ви потънат всички лодки на тоя пуст остров, ще видите вие какво е истински глад.
  • 4 Дреме ми

    3 5 Отговор
    Ми земи тая язва с гастрит тогава
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Guest

    4 0 Отговор
    Абе к'ви са тези Рипли-та и Гатаки? Как ша пропуснете образа му на Василий Зайцев във "Враг пред портата"?! Велик филм! И естествено, след това д-р Уотсън.
  • 7 каккак

    2 2 Отговор
    Бате, ако ти земем парите, на мен ще ми харесват други неща!
    А като останеш без пари няма да ти се хареса да гладуваш...
    Ексцентрични нещастни милионери!!! Хората нямат какво да ядат, на тоя му харесвало да гладува.. .ми кат ти харесва дай парите дето ще ги изхарчиш в супер дупер луксозния ресторант в който ядеш на 1000 и отгоре бедни и болни хора да не гладуват а ти си гладувай!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Никола

    0 0 Отговор
    Тжъх