4 Февруари, 2020 17:44 1 501 5

Рос от "Приятели": Искам да играя Джеймс Бонд

  • дейвид шуимър-
  • приятели-
  • джеймс бонд-
  • даниъл крейг

Американският актьор Дейвид Шуимър заяви, че не би пропуснал шанса да е следващият агент 007

Рос от "Приятели": Искам да играя Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският актьор Дейвид Шуимър, познат най-вече като Рос от сериала „Приятели“, заяви, че не би пропуснал шанса да е следващият Джеймс Бонд, когато Даниел Крейг се раздели с ролята на агент 007, съобщи Контактмюзик.

53-годишният Шуимър, който в момента изпълнява ролята на агент Джери Бърнстийн в комедийния сериал „Разузнаване“, е насочил погледа си към друг образ на шпионин, след като Крейг за последен път се превъплъти в образа на агента на Нейно Величество в „Смъртта може да почака“.

„Ако ми бъде предложено да изпълня ролята на Бонд, което никога няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност - увери той. - Това наистина ще е абстрактна комедия“.

Шуимър смята, че има по-добър актьор, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята. Запитан дали някой от партньорите му в „Приятели“ ще е по-добър от него в образа на шпионин, той заяви: „Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, така че двете може да се сменят“.

Ролята на Фийби бе изпълнена от Лиса Кудроу в популярния сериал.

Шуимър наскоро довери, че не смята, че е възможно да бъде съживен сериалът „Приятели“, като се имат предвид „различните траектории в кариерите“ на участвалите в него актьори. Той обаче е на мнение, че е възможно да бъде заснета друга версия на „Приятели“ с нов актьорски състав.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    14 2 Отговор
    Рос, може да играеш сестрата на Бонд
  • 2 Сифон Злобюл

    9 2 Отговор
    Aйде, нема нужда!
  • 3 ПОДИВЯЛ ГАНЬОВЕЦ

    0 5 Отговор
    БРАТО РОС АКО ГО ВКАРАМ В БУРГАСКИЯ ЗАТВОР ЩЕ ИГРАЕ РОСИЦА ЖЕНАТА НА ДИМО ШОПАРА ОТ 9-ТА КИЛИЯ.

    Коментиран от #5

  • 4 Лора

    4 0 Отговор
    Рос ми е любимеца...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.