Last news in Fakti

16 Май, 2020 22:06 4 808 11

Дейв Батиста иска да играе в драми

  • дейв батиста-
  • актьор-
  • роли

Актьорът признава, че трудно получава такива роли

Дейв Батиста иска да играе в драми - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Дейв Батиста разкри, че се надява да играе в по-сериозни филми и драми, съобщи Movie Web.

Той е известен с екшън филми и филми за супер герои. Името му стана известно с „Пазителите на Галактиката“.

Ролята му в новия „Блейдрънър“ обаче му осигури много добри отзиви от критиката. Батиста признава, че иска да играе в класически филми, но на този етап не му е лесно да получи такива.

Според него много често той е разглеждан като определен типаж и трудно получава различен тип роли. Все пак той смята, че в даден момент ще получи и подобни предложения.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зрител

    7 3 Отговор
    По-добре да играе в някоя серия на Ну погади .

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    8 1 Отговор
    Този излъчва толкова много ЕнтИлект, че само за екшъни става...
  • 4 Ха ха ха ха ха ха

    5 0 Отговор
    Ми то и аз искам астрофизика да преподавам ако не другаде,то поне в харвард ама признавам,че трудно получавам подобни предложения и затова бачкам в Еконта
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 елийо

    4 2 Отговор
    тоя е голям дървеняк, става за нискобюджетни маризчийски филмчета ....
  • 7 рококоиу

    1 0 Отговор
    Като кечист беше супер, но не съм гледал и един негов филм.
  • 8 Гост

    1 1 Отговор
    Скалата се оказа нешлифован диамант за Холивуд, който към днешна дата струва струва десетки милиони .Освен талантлив като актьор и певец, се оказа и много добър продуцент и режисьор.Джон Сина също се пробва в киното.....но не става.А Батиста или Баутиста ,както го пишат някъде, става само за филми на Марвел студио.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 СИТ

    1 0 Отговор
    Ето един добър "драматичен" сценарий;точно като за него....Батиста играе скромен часовникар,който е самотен и чувствителен. Никоя жена не му обръща внимание,никой от малкото му приятели не го кани да излязат в събота вечер.Обаче един ден,докато си шофира колата,не щеш ли-засича го Скалата със своята кола. Става голям мариз-яко хвърчат тупаници и задушаващи хвърляния. От някъде се появява и оня....хилавия Чък Норис и драгите зрители са изумени от актьорските способности на участващите в този блокбастър. Батиста ги разбива като яйца за омлет и отива на Марс да се бие с марсианците. Там среща местна тупалка,на която ръчният й часовник е развален-той го поправя и продължава боя. Тук вече имаме любовна история. Нея я напада оня....как беше:Батман ли,Ватман ли...Батиста вижда какво става-той току- що е пребил с голи ръце 20 000 зелени човечета,отива и натиква в кучи г.з онова летящо чучело...после нещо Рамбо му се дърви и Батиста е принуден да се завърне на Земята за него. През цялото време екрана във филма е залят с кръв,но на кой му пука-нали е драма филмът.
    На финала се виждат Терминатора и Вин Дизел-казват на Батиста:Шшш,мой човек,събуди се! Никакво излизане навън,Мутафчийски не дава!