Last news in Fakti

11 Май, 2020 16:43 1 423 7

Теди Москов: Хуморът ми е специфичен

  • режисьор-
  • теди москов-
  • хумор-
  • коронавирус

Режисьорът нарече „странни“ хората, които обявяват коронавируса за конспирация

Теди Москов: Хуморът ми е специфичен - 1
Снимка Архив БГНЕС

„Хуморът винаги е бил нещо инстинктивно заложено в човека, но злободневностите го обедняват и ощетяват“. Това сподели пред БНР режисьорът Теди Москов. И още – „че от нямане какво да правя, се занимавам с невротично творчество“.

„Аз имам специфичен хумор, някои го наричат абсурден, други - елементарен, трети - просташки, четвърти – интелектуален“каза още Москов в предаването „Неделя 150“.

Той нарече „странни“ хората, които „размахват флага на това, че няма никакъв вирус и че само ни лъжат“.

„Честно казано не знам какво става в нашата културата, не ме и интересува, защото съм по-философски настроен и гледам глобално за това как човечеството може да промени приоритетите си за един месец, ако дойдат още такива злини“.

Москов сподели още, че като преподавател не изпитва реалните последици от затворените театрални зали:

„Заплатата ми тече и все още не съм изпаднал в крайна нужда, но знам колко много мои колеги, които няма от какво друга да живеят, освен от участията си, а това е обезнадеждаващо“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бахмурлията

    4 0 Отговор
    Детенце си е и хуморът му детски - варира от идиотски до перверзен
  • 2 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЗА 99 % ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЕДИ- ТИТА - ТОТА И БРИЯНА !!!!!!!!! НО ВИЕ МОЖЕ ДА ПРАЦЕНИТЕ : ... КОЕ ИМЕ Е НА ПРО.СТ.ИТУТКА И КОЕ НА К.У.РВА !!! НЕ ВСИЧКИ -ПИЯТ ВОДКА " НА ТУМБАК " И ПЛЮЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ !!! ИМА И НОРМАЛНО ПРОДАЛИ СЕ !!!!!!
  • 3 Преди години

    4 0 Отговор
    По онова време се "изцепи" е сега ще излезнат напред талантливите. Какво стана. Нищо съществено. Забвение във всички "посоки". Времето неумолимо отминава самовлюбените таланти!
  • 4 Галя

    3 1 Отговор
    Аз намирам "хумора" му за просташки, направих грешката веднъж да отида на негово представление -няма да повторя!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последните постановки

    2 2 Отговор
    За мене бяха дразнещи и без следа от хумор. На едната си тръгнах по средата. Може би е време да опита с трагедии. Или с физически труд.