31 Май, 2020 23:54 2 055 5

Лейди Гага издаде нов албум (ВИДЕО)

  • лейди гага

В "Chromatica" певицата си партнира с Ариана Гранде и сър Елтън Джон

Лейди Гага издаде нов албум (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лейди Гага издаде издаде нов албум - "Chromatica", съобщи Асошиейтед прес.

Албумът, който е завръщане към попа, съдържа 16 песни. С новия албум Лейди Гага е готова за танци, след като се раздели с електропоп звученето от "Joanne" от 2016 г. и разнородния стил на "A Star is Born" от 2018 г., предава БТА.

Часове преди премиерата на "Chromatica", Лейди Гага подгря феновете си, като пусна онлайн песента под номер три в албума - "Sour Candy", записана заедно с кей-поп групата "Блекпинк", съобщи електронното издание на сп. "Варайъти".

В "Chromatica" певицата си партнира още с Ариана Гранде и сър Елтън Джон.

Шестият студиен албум на Лейди Гага трябваше да излезе на пазара на 20 април, но заради пандемията от новия коронавирус премиерата му бе забавена.

"Sour Candy" е третата представена предварително песен от албума. Сингълът "Rain on Me" в сътрудничество с Ариана Гранде стана дебют номер едно на Спотифай за 2020 г. и зае първа позиция и в класацията "Епъл Глобал". Първият сингъл от албума "Stupid Love" излезе още през февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    5 2 Отговор
    Оле мале ...пак се почна----май по-добре корона
  • 2 нашия

    4 0 Отговор
    ей немат спирка пустиняците
  • 3 нашия

    3 2 Отговор
    последния плисък на галактическата пошлита ще се изсипе върху нас хора пазете се -взимайте мерки каквито намерите за добре -инструкции няма за опазване от това -но вие ще намерите начин-казаха от щаба за защита срещу малоумие
  • 4 Пфу

    2 0 Отговор
    Пак ще ни мъчат по радиото с тая
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.