Last news in Fakti

14 Юни, 2020 23:56 2 139 9

Кои филми ще върнат хората в кината

  • кина-
  • филми-
  • зали

Кината в световен мащаб отварят през следващия месец

Кои филми ще върнат хората в кината - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голяма част от кината в световен мащаб ще отворят през следващия месец, съобщи Media Play News.

Това показва проучване на американската Национална асоциация на кино представителите. Очакванията са 90% от кината да отворят до 17-ти юли.

Тогава ще има две големи премиери. Първо излиза филмът на Кристофър Нолан „Tenet”, а след това и игралната версия на „Мулан“.

Очакванията са, че двата филма ще върнат хората в салоните. Подготовката за посрещане на зрители вече е в ход.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАРЦЕЛОНАГЕЙТ

    11 1 Отговор
    ОТ 09.2020 ЗАПОЧВА ПРЕМИЕРА..ТА..ХА ХААА..
  • 2 Антисоциалист

    7 2 Отговор
    Господа, никакви филми няма да върнат хората в кината. Поради техническия прогрес кината са отмираща форма за търговия с "култура" и пропаганда. Посещението на кино вече може да бъде само ритуал - рядко използван и често непотребен.
    Посещението на зала за неуправлеям от зрителя показ е отживелица.
    Такава е и съдбата на посещениято на театър.
    Това не означава край на театралното и филмовото изкуства, а тъкмо обратно - все-повече хора имат и ще имат достъп до тях, но по удобен и управляем от зрителя начин.

    Коментиран от #3

  • 3 нашия

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Антисоциалист":

    Така написано звучи като констатация-силно се съмнявам точно тези два филма да върнат хората-ако са като направените през последните 30 години-рекламно-пропагандната къща трябва да бъде забравена и да изчезне в историята-в противен случай никога няма да може да върне ХОРАТА обратно
  • 4 Кооо

    5 1 Отговор
    Какви кина?Кога не ми харесва част от филма го превъртам а в киното не може.Някои филми ги гледам на бързи обороти,защото са толкова смислени направо за канализацията
  • 5 Кооо

    4 2 Отговор
    Би трябвало,когато не си доволен от филма и излезеш по средата да ти върнат парите вместо да се чувстваш яко прекаран,че си отишъл на кино
  • 6 ГруЮ

    2 2 Отговор
    Със сигурност фантасмагориите, които произвежда Холивуд напоследък, по-скоро ще прогонят окончателно хората от кината.
  • 7 цербер

    1 3 Отговор
    Едно време билетът за кино беше между 25 и 35 стотинки. Дори и да си излезеш по средата на филма,няма да съжаляваш. Тези нови бълвочи измислени на Холивуд едва ли ще ни върнат в кинозалите.

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "цербер":

    Пусни си "На всеки километър" в черно-бял вариант, след като нови те "бълвочи " не ти харесват, а старите са толкова ...

    Коментиран от #9

  • 9 Сульо

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Ама поне старите бяха смислени, а не тъпо-демократично-джендър-политкоректни като сегашните, които се подиграват на интелекта на някои хора. Сред които ТИ не си щото си дебилен "демократ".