Last news in Fakti

22 Юни, 2020 14:43 1 691 2

Бионсе изненада с нова песен на символичен празник (ВИДЕО)

  • бионсе-
  • празник-
  • песен-
  • приходи-
  • кампания-
  • чернокожи

Приходите от песента ще отидат в подкрепа на фирми, собственост на чернокожи

Бионсе изненада с нова песен на символичен празник (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Бионсе издаде изненадващо нова песен, наречена "Black Parade" няколко часа след като обяви инициатива в подкрепа на компании, притежавани от чернокожи, съобщи Асошиейтед прес.

В новото парче дивата пее за историята на чернокожите, полицейската бруталност и протестите след смъртта на Джордж Флойд. Певицата призовава за единство и любов помежду ни.

"Вдигнете юмруци, покажете черната си любов", пее звездата.

Приходите от песента ще отидат към кампанията "Път на черния парад", която подкрепя бизнеси на чернокожи. Инициативата беше обявена в Деня на свободата, бележещ годишнината от края на робството в САЩ - 19.06., наричан в САЩ Juneteenth. Първото честване на този празник в Америка се е случило на 19.06.1865 година, когато в Тексас е обявено, че всички роби са освободени със закон.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    БРАВО
  • 2 бобо

    1 1 Отговор
    Не съм чувал нищо изпято от нея. Но от един биографичен филм разбрах, че кариерата и започва с прецакването на кариерите на други две чернокожи певици. Нейният баща е бил мениджър на групата, и е изтикал другите момичета назад.