Last news in Fakti

27 Юни, 2020 12:53 2 050 8

Бившата съпруга на Елтън Джон иска съдебна заповед срещу него

  • елтън джон-
  • съпруга-
  • бивша-
  • иск-
  • съдебна заповед

Искането идва напълно неочаквано, защото тя никога не е привличала внимание върху себе си

Бившата съпруга на Елтън Джон иска съдебна заповед срещу него - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившата съпруга на Елтън Джон - Ренате Блауел, поиска да бъде издадена съдебна заповед срещу него. Тя обаче не уточнява причината и нейният адвокат също отказа да я обяви. Заяви само, че тя е почувствала, че има нужда да го направи след "десетилетия на мълчание", но се се надява проблемът да бъде решен доброволно, пише life.dir.bg.

Нарушаването на мълчанието ѝ е много нетипично за нея, защото тя винаги е избягвала да привлича чуждото внимание. Подобна мярка обикновено се търси по лични въпроси или за спиране на информация, пише вестник "The Guardian".

Ренате Блауел е звуков инженер. Елтън Джон се запознава с нея, когато записва албума си "Too Low for Zero" през 1983 г. Сключват брак през следващата година по време на турнето му в Австралия, но се развеждат през 1988 г. Оттогава Блауел винаги е била дискретна, макар и филмът "Рокетмен" да предизвика интерес към нея. Предполага се, че именно това е предизвикало нейната реакция.

След развода Елтън Джон обяви, че е гей, омъжи се, родиха му се две деца. В автобиографията си той разказва колко му е било трудно да признае каква е сексуалността му, както и че е страдал заради болката, която е причинил на "човека, когото обичах и който ме обичаше безусловно".

След развода двамата почти не са се виждали. Той е искал да ѝ представи децата си, да я направи част от живота им, но Ренате Блауел е отказала. 


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш фен

    19 2 Отговор
    Голям певец беше за времето си ! Но мъж да се омъжи ми идва в повече !
  • 2 Гого

    10 1 Отговор
    И аз теглих чертата на всичкото му творчество за мен след като разбрах. Отдавна беше. Смятай каква асоциация всеки път вече предизвиква в главата ми словосъчетанията в песните му: О, моя любо

    Коментиран от #8

  • 3 Геро

    14 0 Отговор
    Какъв е този шум, Джеймс?
    - Гей парад, милорд!
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, милорд!
    - Някой забранява ли им?
    - Не, милорд!
    - Е, тогава защо вдигат този шум?
    - Еми, п-ли, милорд!
  • 4 Месарят

    4 1 Отговор
    Сигурно я е изнасилил 😆
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗАЩО НЕЯ НЕ В КАВИЧКИ - КАЖИ БЕ ЖУРНАРАС НЕЩАСТЕН ?????
  • 6 Грейс

    2 0 Отговор
    Браво!! Напълно в крак с джендъризма. Обяви, че е гей и му се родиха 2 децата. Без пояснение. Някои от мъжете е родил явно!
  • 7 Пипи

    1 0 Отговор
    Бившата съпруга има ли топки ?Мъж или жена е
  • 8 Дид

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Ами ако си гей ще се сещаш за мъже ! Аз щом чуя това словосъчетание се сещам само и единствено за жени - бивши , бъдещи. итн .