Last news in Fakti

4 Юли, 2020 23:30 1 940 3

Дайте Оскар на каскадьорите

  • чад стахелски-
  • оскар-
  • каскадьори

Чад Стахелски с призив към академията

Дайте Оскар на каскадьорите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Режисьорът Чад Стахелски призова да американската академия за филмово изкуство да учреди награда за каскадьорите, съобщи Movie Web.

Към момента Стахелски е един от най-влиятелните режисьори на екшън филми. Според него няма причина да не се уважи работата на каскадьорите и дубльорите.

Той иска категория в наградите „Оскар“.  Припомня се, че има награди за грим и прически.

Според него каскадьорите днес са едни от най-добрите професионалисти в индустрията. Режисьорът призова за дебат по темата.

Той припомни, че каскадьорите и дубльорите са основни фигури за определени филми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    11 0 Отговор
    Готин си почти колкото мен! Уважавам смелостта, тя е почти най-важното човешко достойнство
  • 2 Stuntmen

    8 0 Отговор
    Супер предложение време беше някои да с е сети не може един гримьор да има оскар а каскадьорите които принципно обират големия риск в този бизнес да получават само потупване по рамото и браво
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.