Last news in Fakti

17 Юли, 2020 12:45 7 739 3

Диляна Попова е голямата любов на Орлин Павлов в "Днес е по-добре" (ВИДЕО)

  • диляна попова-
  • орлин павлов-
  • видео-
  • любов-
  • днес е по-добре

Изпълнителят пусна ново парче и видео към него

Орлин Павлов си партнира с ослепителната Диляна Попова в новото си видео „Днес е по-добре“. Двамата превръщат посланието на песента във въздействаща филмова история. 

„Днес е по-добре“ е една от песните в първия самостоятелен албум на Орлин Павлов “Още малко...”, който излезе през 2018 и беше резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музиката, за да бъдат споделени с феновете. Музиката, текстът и аранжиментът са на Боян Христов.

Заглавието на песента е много емблематично за мирогледа на Орлин Павлов. Самият той казва, че за него днес винаги е по-добре от вчера. Изпълнителят винаги гледа напред и вярва, че предстои нещо по-добро. 

Любовната история е заснета от B2Y Productions. Режисьор и сценарист е Любомир Печев, оператор Калоян Божилов. 

Диляна Попова за втори път се снима във видеоклип на Орлин Павлов. Тя участва във видеото Dream On през 2012-та, а миналата година двамата играха заедно във филма на Ники Илиев „Завръщане“.

Видеоклипът се реализира с подкрепата на Мебели Виденов и е заснет в шоурум на компанията.

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Такси

    1 1 Отговор
    Мъж който има красива жена, винаги е пълен с ортаци, тя никога не е само с един!
  • 3 Теди

    0 0 Отговор
    Тая на всяка манджа мерудия.