Last news in Fakti

22 Октомври, 2012 10:54 915 0

Режисьорът Тери Гилиъм с нов проект

  • тери гилиъм-
  • проект-
  • режисьор-
  • филм

Режисьорът Тери Гилиъм ще ни зарадва с нов филмов проект. Филмът ще бъде със заглавие - "Нулева теорема", като това е и първият проект на 71-годишния режисьор от появилата се през 2009 г. филмова лента - "Сделката на доктор Парнасъс".

Гилиъм разкри, че за разлика от редица предишни негови филми, "Нулева теорема" ще бъде заснет до голяма степен на едно и също място. В новия филм Кристоф Валц ще изпълнява ролята на компютърен гений.

"Главният персонаж стои в сринат до земята параклис и чака телефонно обаждане, надявайки се, че то ще предаде нов смисъл на живота му. Параклисът е метафора на стари виждания и системи. Това е филм за взаимоотношенията, за откриването на онова, което е важно в живота. Действието в две трети от филма, а може би и в по-голяма част от него, е в този параклис.", каза режисьорът.

Освен Кристоф Валц, във филма „Нулева теорема“ участие ще вземат и актьорите Тилда Суинтън и Дейвид Тюлис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА