Last news in Fakti

26 Септември, 2020 13:39 2 754 2

Големи звезди на Боливуд разследвани за наркотрафик

  • боливуд-
  • наркотрафик-
  • разследване-
  • дипика падуконе-
  • мумбай

Днес предстои разпит на актрисата Дипика Падуконе

Големи звезди на Боливуд разследвани за наркотрафик - 1
Снимка: Shutterstock

Някои от най-ярките звезди на Боливуд са разпитвани и са призовани да дадат показания в разширяващо се наркоразследване на федералните агенции в Индия, което разтърси филмовата индустрия в страната, пише dir.bg.

Бюрото за контрол върху наркотиците в Индия разследва употребата на наркотици в Боливуд във връзка със смъртта на популярния актьор Сушант Сингх Раджпут. Актьорът, познат и на българската публика от сериала "Завинаги свързани", бе открит мъртъв в дома си през юни.

Днес предстои разпит на актрисата Дипика Падуконе, една от най-популярните звезди в киноиндустрията, съобщават индийски медии.

Бюрото за контрол на наркотиците вече е провело разпити на известни личности от киноиндустрията в Мумбай, сред които продуценти, мениджъри и моден дизайнер. Цел на разследването е да установи дали има връзка между филмовата индустрия и наркотърговията, каза пред Ройтерс представител на правоприлагащите органи в страната.

"Не знаем кой ще е следващият, плашещо е", казва пожелал анонимност продуцент и добавя, че се очаква и други популярни имена да бъдат привлечени на разпити.

Индийската филмова индустрия, основна част от която е базираният в Мумбай Боливуд, страда от слаба година заради пандемията от новия коронавирус, заради която кината бяха затворени.

Полицията в Мумбай първоначално съобщи, че смъртта на Раджпут била инцидент, според местните медии ставаше дума за самоубийство, но федералната полиция сега разследва нарковръзка. По-рано този месец беше арестувана актрисата Риа Чакраборти, която излизаше с Раджпут, по обвинение в активно участие в наркоорганизация, свързана с доставки на наркотици. Актрисата и брат ѝ са в затвор в Мумбай.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боли ме фара

    4 1 Отговор
    Те са 1 млрд парладжана
  • 2 Хйккбг

    1 0 Отговор
    Пич, милиарда го минаха отдавна и това са преброените. Има касти, които се множат и никои не ги бръсне за слива. Там си е майката. Има един репортаж за живота извън големите градове в тубата...