Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 08:32 1 911 2

Обсъждат продължение на "Хакери"

  • хакери-
  • филм-
  • продължение

Възможен е нов филм

Продължение на филма „Хакери“ става възможно. Това обяви режисьорът Лейн Софтли, съобщи Моvie Web.

Филмът се превърна в изненадваща тийн класика. Той излезе през деветдесетте и беше един от първите, разглеждащи темата за компютърната реалност.

От тогава е имало много идеи за продължение на оригинала, но така и не се е стигнало до реален филм. През последната година обаче се водят разговори по темата и е възможно да се стигне до нов филм.

Възможно е да се разгледат нови теми, като социалните мрежи и личната информация. Водят се преговори със студио по темата.

Предстои да се разглежда възможност за сценарий и събиране на актьорския състав.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    3 0 Отговор
    ако ще е със същите актьори, сюжетът трябва да е нещо от сорта: Ангелина Дж е излязла от затвора след 20г за хакване на база данни на пентагона и последицато от събития през 9/11 до днес са нейна грешка и тн...
  • 2 Cereal

    0 0 Отговор
    Надявам се да са същите актьори + саунда да е миксове от 90 на Prodigy и Wipeout тракове !