Last news in Fakti

29 Октомври, 2012 14:08 933 0

„Арго“ на Бен Афлек оглави бокс-офиса в Северна Америка

  • арго-
  • бокс-офис-
  • бен афлек

Драмата "Арго", режисирана от Бен Афлек, оглави бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от продажбата на билети в размер на 12,4 милиона долара, съобщи Ройтерс.

Филмът разказва за кризата в Иран през 1979 г., когато американски дипломати са взети за заложници. При зрелищна операция, ЦРУ успява да освободи шестима от тях. На 4 ноември 1979 г. ислямистки активисти нахлуват в Американското посолство в Техеран и взимат за заложници 52-ма от неговите служители. Шестима от тях успяват да избягат и да се укрият в посолството на Канада.

Миналата седмица лентата бе на втора позиция с 16,6 милиона долара приходи. Филмът спечели критиците в САЩ, като някои дори го спрягат за претендент за "Оскар”, и това увеличи интереса към лентата.

На второ място е анимационната лента "Хотел Трансилвания", която през последния спечели 9,5 милиона долара от продажбата на билети.

На трето място тази седмица се оказа премиерният за уикенда фантастичен филм "Облакът атлас". Лентата с Том Ханкс и Холи Бери спечели 9,4 милиона долара, докато "Паранормална активност - 4", който доминираше предната седмица в класацията, е на четвъртото място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА