Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 13:46 5 230 1

Сандра Бълок и Райън Рейнолдс се събират отново за романтичен филм

  • райън рейнолдс-
  • сандра бълок-
  • предложението-
  • романтика

Те ще се появят отново заедно на екран след като участваха във филма "Предложението"

Сандра Бълок и Райън Рейнолдс се събират отново за романтичен филм - 1
Снимка: Shutterstock

Сандра Бълок отново ще си партнира в романтичен филм със своя канадски колега Райън Рейнолдс.

Според редица публикации Рейнолдс ще поеме на ново романтично приключение с Бълок във филма "Изгубеният град на Ди", а сред продуцентите ще бъде именно актрисата и носителка на "Оскар", пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Двамата преди си партнираха в успешната романтична комедия "Предложението" (2009), припомня изданието.

Романтичният приключенски филм "Изгубеният град на Ди" ще бъде режисиран от Адам и Арън Ний по идея на Сет Гордън и сценарий на Дейна Фокс.

Филмът ще проследи историята на писателка, в чиито образ влиза Бълок, която открива, че измислен от нея свят в действителност съществува. Авторката предприема пътешествие в търсенето му, като компания ѝ прави актьор - Рейнолдс, пресъздал на екрана персонаж от книгата ѝ.

Според сайта Wrap, "Изгубеният свят на Ди" е вдъхновен от класическото приключение "Романс за камъка" (1984) с участието на Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 3 Отговор
    Точно за обед ли намерихте да го изтипосате Сандър Дъ Бълок?