Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 13:41 4 186 3

Крис Прат влиза в четвъртия филм от поредицата за "Тор"

  • крис прат-
  • отмъстителите-
  • крис хемсуърт-
  • пазителите на галактиката-
  • марвел-
  • марвъл

Режисьор на "Тор 4: Любов и гръмотевици" ще бъде Тайка Уайтити, който стои зад "Тор: Рагнарок"

Крис Прат влиза в четвъртия филм от поредицата за "Тор"  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Крис Прат ще играе Звездния повелител - героя си от поредицата на Marvel "Пазители на Галактиката", в четвъртия филм за приключенията на бога на гръмотевиците Тор, съобщи Контактмюзик.

Във филма "Тор 4: Любов и гръмотевици", който ще бъде режисиран не от кой да е, а Тайка Уайтити 41-годишният Прат ще се присъедини към Крис Хемсуърт и Натали Портман, които почитателите на поредицата ще видят в познатите им роли на скандинавския бог Тор и изследователката Джейн Фостър, която за известно време се изгуби от погледите на феновете на Marvel.

Актьорският състав на филма, който трябва да излезе на екран през 2022 г., включва също Теса Томпсън и Крисчън Бейл.

Подробностите около сюжета на "Тор 4: Любов и гръмотевици" се пазят в тайна. Вин Дизел, който озвучава Грут в "Пазители на Галактиката", преди време обаче загатна, че персонажи от франчайза ще бъдат "инкорпорирани" в поредицата за Тор. Това се дължи на факта, че след събитията от "Отмъстителите: Краят" Тор се присъедини към екипа на Пазителите на Галактиката.

Режисьорът Тайка Уайтити на свой ред сподели, че коронавирусната пандемия му е осигурила повече време да "доизпипа" сценария на "Тор 4".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    7 0 Отговор
    Готина поредица от забавни филми.Дано не ги развалят.Само напред.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.