Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 11:03 2 081 2

"Откачалка" оглави бокс-офиса в САЩ

  • филми-
  • филмова класация-
  • откачалка-
  • не започвай нещо което не можеш да довършиш-
  • войната с дядо-
  • бокс офис-
  • сащ

Филмът събра $3.7 млн. приходи от излизането си на екран

Хорър комедията "Откачалка" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 3,7 милиона долара с излизането си на екран.

В главните роли в "Откачалка" са Винс Вон и Катрин Нютън. Той е безпощаден сериен убиец, а тя - незабележима гимназистка. Двамата по невнимание разменят телата си. Режисьор е Кристофър Ландън. Филмът получи положителни отзиви. Бюджетът му е шест милиона долара и се очаква да бъде много печеливш.

Водачът в бокс-офис класацията на Северна Америка от миналата седмица - трилърът "Не започвай нещо, което не можеш да довършиш" слезе на второ място с приходи от 1,8 милиона долара през втория уикенд.

За две седмици трилърът с Кевин Костнър и Даян Лейн събра 7 милиона долара приходи в Северна Америка.

"Войната с дядо" зае третото място с приходи от 1,3 милиона щатски долара.

Четвърти е хорърът "Хайде да играем" с 1,1 милиона долара.

Новият филм "Амонит" с участието на Кейт Уинслет и Сърша Ронан зае петото място с 85 000 долара.

Макар и киносалоните в 48 щата да получиха разрешение да отворят, много от тях предпочетоха да останат затворени, защото няма много нови филми. В най-големите пазари Ню Йорк и Лос Анджелис те още са затворени заради пандемията. Заради ограничителните мерки в много европейски държави не се очаква до края на годината да бъдат пуснати високобюджетни филми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиатъра

    5 2 Отговор
    На тези ненормални сороси всичките им филми са такива с убийства и разни сечива!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.