Last news in Fakti

26 Ноември, 2020 15:31 1 949 3

„Металика“ събра над 1 млн. долара на благотворителен концерт

  • металика-
  • благотворителност-
  • инициатива-
  • дарения

От групата изразиха благодарността си, че са били част от инициативата

„Металика“ събра над 1 млн. долара на благотворителен концерт  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Чрез благотворителното си лайф-стрийм шоу на 14 ноември „Металика“ помогна за събирането на 1,3 млн. долара, съобщи сайтът NME.

Приходите от шоуто отиват за фондацията на групата „All Within My Hands“, чиято дейност е посветена на създаването на устойчиви общности чрез образование на работната сила, борбата с глада и предоставянето на други „критични местни услуги“.

В профила си в Туитър групата съобщи, че събраните средства ще бъдат използвани в подкрепа на партньорски организации, борбата с COVID-19 и облекчаване на последиците от бедствия.

„Изключително сме щастливи да бъдем част от това“, заяви фронтменът Джеймс Хетфийлд по време на шоуто и благодари на феновете за тяхната подкрепа.

Шоуто е записано в студиото на групата в Сан Рафаел, Калифорния. Музикантите от „Металика“ изпълниха 8 акустични и 6 електронни композиции.

Освен кавъри на Deep Purple, Bob Seger и ‘The House Of The Rising Sun’, акустичната част на шоуто включваше акустични версии на ‘Blackened’ и ‘Now That We’re Dead’.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааааааа

    2 2 Отговор
    Ми те и вчера бяха събрали, днеска пак ли?
  • 2 Тагарт

    0 1 Отговор
    Аз откак в Шоуто на СЛави започнаха да ходят с фанелки на Металика тази група ми падна в очите, просто напълно се обезцени
  • 3 No Exit

    0 0 Отговор
    Подходяща компилация по темата: Без Дъх, Пълзяща Смърт, Бог Който се Провали, Търси и Разруши, За Когото Камбаните Бият. В този ред.