29 Ноември, 2020 11:54 2 510 6

Обвиняват Дженифър Лопес в плагиатство от Бионсе

  • дженифър лопес-
  • джей ло-
  • бионсе-
  • плагиатство

Облеклото и прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците поразително много напомнят на сценичното представяне на песента Drunk In Love от Бионсе по време на наградите "Грами"

Обвиняват Дженифър Лопес в плагиатство от Бионсе - 1
Снимкa: Shutterstock

В музикалния свят често се случва певиците неволно да облекат нещо, което друга вече е носила, да направят песен, която звучи като някоя друга и т.н. Случайни грешки са възможни, но феновете обикновено приемат тези неща, като акт на копиране и присвояване работата на тяхната любима звезда, пише "Дарик".

Така преди дни се проведоха Американските музикални награди, на които пламенната латино дива Джей Ло представи новите си парчета на сцената. Песните Pa' Ti и Lonely, които са дуетни с Малума, се радват на сериозен успех, а за първи път бяха представени на живо именно на престижната церемония.

Фенове обаче забелязаха, че облеклото и дори прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците на стола поразително много напомнят на Бионсе и нейното сценично представяне на песента Drunk In Love по време на наградите "Грами".

Дженифър Лопес направи много секси изпълнение заедно с Малума, но малко след шоуто им в социалните мрежи веднага започнаха да посочват приликите с изпълнението на Бионсе от наградите "Грами" от 2014 г., където тя бе на сцената заедно с Джей Зи.

Публикация, споделена от @chief_choke_aheaux

Лопес е облечена с прилепнал по тялото черен костюм, подобно на Бионсе, когато представяше песента Drunk In Love през 2014. Двете жени са и с подобни прически, имитиращи мокър ефект, а знойните танци на Джей Ло, включващи интересното осветление, допълнително напомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

Все пак някои фенове смятат, че става дума за случайност, а други го приемат като комплимент към Queen Bее, както почитателите на Бионсе я наричат. От CNN са се обърнали към представители на двете жени за коментар, но на този етап няма официална позиция.

Тези, които защитават Джей Ло обаче припомнят, че Бионсе не е "светица" и доста пъти в кариерата си е била обвинявана, че е копирала от други артисти, без да дава кредит или да е споменавала откъде е дошло нейното вдъхновение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоянов

    5 3 Отговор
    Фани едната, па удри другата!

    Те са си от един дол дренки.
  • 2 БАЙ Х@Й

    2 5 Отговор
    А Борисов КОГАааааа?
  • 3 БАЙ Х@Й

    2 5 Отговор
    Ивайло Мирчев: Бойко Борисов копира 1:1 изречения от речта на шведския премиер.
  • 4 джедай

    2 1 Отговор
    Мокрият ефект е там,долу,на юг. Под хълма.
  • 5 PlimP

    0 1 Отговор
    на кака Дженифър ще й дам да ошамари мисира по врата, но тя не знае :(
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.