5 Януари, 2021 10:42 1 654 3

Изведоха Лари Кинг от реанимацията

  • реанимация-
  • лари кинг-
  • водещ-
  • здраве-
  • здравословно състояние

Водещият вече диша самостоятелно

Изведоха Лари Кинг от реанимацията - 1
Снимка: Shutterstock

Известният американски телевизионен водещ Лари Кинг, който е болен от COVID-19, е изведен от реанимация и вече диша самостоятелно, съобщи негов говорител, цитиран от Асошиейтед прес.

87-годишният водещ бе преместен в интензивното отделение на една от болниците в Лос Анджелис в нощта на Нова година и получаваше кислород. Сега той диша самостоятелно, съобщи Дейвид Тийл, говорител на продуцентската компания на Кинг "Ора Медия".

Лари Кинг дори е провел видеоконферентен разговор с тримата си синове, съобщи още говорителят.

В миналото Кинг неведнъж е имал сериозни проблеми със здравето. През 80-те прекарва инфаркт, а впоследствие получава диагноза рак на простатата, който той побеждава. През 2017 г. му беше направена операция за премахване на на раков тумор в гръдния кош.

Лари Кинг (рожденото му име е Лорънс Харви Зайгър) е роден на 19 ноември 1933 г. в Ню Йорк (в Бруклин) в семейството на еврейски емигранти от Беларус. Токшоуто "Лари Кинг на живо" ("Larry King Live") се излъчваше в ефира на Си Ен Ен в продължение на 25 години и влезе в Книгата на Гинес като най-дълго просъществувалото шоу по една и съща телевизия, по едно и също време и с един и същ водещ.

През своята кариера Кинг е интервюирал между 50 000 и 60 000 души, включително всички президенти на САЩ след Ричард Никсън и редица други световноизвестни личности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионера

    2 0 Отговор
    тоя още ли работи ?? то само папардаци в тая америка, президенти, сенатори, журналя, нямат насищане .......
  • 2 СЪБЧЕ ПРОВЕРИ ЧИЧКО ГУГЛЕ

    4 0 Отговор
    СИН НА ЛАТВИЙСКИ И АВСТРИЙСКИ ЕМИГРАНТИ
  • 3 Малко Детска кръв и

    0 0 Отговор
    Излизат чисто нови тия рептилии....