27 Януари, 2021 12:20 3 331 4

Коя ще е новата Саманта в "Сексът и градът"?

  • ким катрал-
  • саманта-
  • сексът и градът-
  • актриса

Всички си задават този въпрос, след като Ким Катрал отказа да се завърне към емблематичната си роля

Коя ще е новата Саманта в "Сексът и градът"? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новината, че "Сексът и градът" ще има своето продължение, подлуди всички фенове на сериала. Продължението обаче ще носи името "Просто така". Снимките ще започнат тази пролет, а голяма част от актьорския екип ще се запази. От него обаче ще липсва Ким Катрал, която изигра емблематичната за поредицата роля на Саманта.

Катрал е споделяла доста пъти, че "Сексът и градът" е бил прекрасен етап от кариерата ѝ, но са се случвали и неща, с които не е била съгласна, но нещо повече - заради напрежението и многото работа, тя не е успяла да стане майка. Отношенията между Ким и Сара Джесика Паркър също са влошени. Но така или иначе мястото остава вакантно, а с това започнаха да се спрягат и доста имена за ролята на Саманта, пише Дарик.

Сред най-спряганите имена за новата Саманта е това на актрисата Дженифър Кулидж, която всички помним с ролята ѝ на майката на Стифлър в "Американски пай". Тя е и единствената актриса, която е коментирала слуховете по неин адрес във връзка с "Просто така". "Аз съм огромен фен на "Сексът и градът". Това е един от онези сериали, които просто можеш да ги гледаш отново и отново и никога няма да ти омръзнат. Фен съм и на Ким Катрал и не виждам кой би могъл да я замени в тази роля", коментира Кулидж.

Коя ще е новата Саманта в
Снимка: Shutterstock



Сред другите спрягани имена беше това на Кейтлин Дженър. Смята се, че транссексуалната реалити звезда би била перфектно допълнение на звездния каст. Освен това по информация на британски таблоиди, цитиращи източници от HBO, Кейтлин е перфектна за ролята, защото е и много, много разпознаваема.

Коя ще е новата Саманта в
Снимка: Shutterstock



Най-обезкуражаващото изявление обаче идва от Сара Джесика Паркър. "Не търсим човек за четвърта роля. Имаме Ню Йорк, той ще е четвъртата роля", заяви тя, но и допълни, че в продължението на сериала ще има и много нови герои.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    4 3 Отговор
    Кейтлин Дженър е пацан, не че предишната еврейка Сара не беше де.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 То е ясно

    4 1 Отговор
    Негърка от остров Лесбос !