15 Февруари, 2021 01:05 3 434 5

Виго Мортенсен отказал ролята на Върколака

  • виго мортенсен-
  • върколака-
  • роля

Актьорът разкри как са преминали преговорите

Виго Мортенсен отказал ролята на Върколака - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Виго Мортенсен обяви, че е отхвърлил ролята на Върколака, съобщи Cinema Blend.

Актьорът е бил сред фаворитите за ролята. Мортенсен дори е отишъл на преговори с продуцентите.

Актьорът разкрива, че се е притеснявал от идеята да се обвърже с един образ за толкова дълго време. Още тогава се е говорило, че X-men може да стане поредица.

Той не е бил доволен от идеята дълго да е ангажиран с една поредица. В крайна сметка срещата не е довела до споразумение.

Малко след това Мортенсен прие роля във „Властелинът на пръстените“. Това го превърна и в един от най-търсените актьори.

До днес той смята, че изборът му е бил правилен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    15 3 Отговор
    правилно
  • 2 Дон Педро

    11 6 Отговор
    Много ясно, че ще откаже! Тази малоумна роля не е за него.
  • 3 Мимо

    16 1 Отговор
    Страхотен!!!
  • 4 doe

    4 0 Отговор
    Актьор пичага е ;)
  • 5 🌍🌎🌏

    3 0 Отговор
    Арагорн щеше да е по-добрия върколак, но не в типичните екранизации на Марвел, а в една идея по-сериозна и зряла поредица. Джакман беше просто поредната красива корица, от която Х-мените имаха нужда. И все пак си остават единствените по-смислени филми на Марвел, които мога да изгледам до край и със сантимент към детството.
    Всъщност Джакман е препоръчан не е от кой да е, а от самия Ръсел Кроу, който е бил сред първите фаворити за ролята, но не я приел, тъй като е щял да снима Гладиатора. Още едно добро решение.