Last news in Fakti

19 Март, 2021 18:01 5 337 9

Михаела Маринова с нов сингъл на английски (ВИДЕО)

  • михаела маринова-
  • сингъл-
  • песен-
  • видео-
  • любов

Във видеото към новото парче Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си

След успешното представяне на нейния дебютен албум “Стъпка напред“ и последния ѝ сингъл “Другата стая“, който в продължение на 4 седмици бе най-излъчваната българска песен, а цели 15 последователни седмици се задържа в Топ 10 на официалната еърплей класация, Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера не само у нас, с нов международен проект озаглавен “Whispers” (в превод “Шепот”).

Най-гласовитата ни млада певица за пореден път влиза в творчески тандем с румънския хитмейкър Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета.

“Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. “Whispers” не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време“, споделя Михаела.

Михаела Маринова с нов сингъл на английски (ВИДЕО)

“Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази супер талантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си. Написахме “Whispers” именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела“, добавя Monoir.

Видеото към “Whispers” на режисьора Виктор Антонов – Рик “хваща” прекрасно настроението на песента – в него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си.

В момента Михаела е сред най-успешните участници в сезон 9 на предаването “Като две капки вода – All Stars”. Тя е и първият артист на сцената на предаването, представил троен образ – Jessie J, Ariana Grande и Nicki Minaj в парчето “Bang Bang”.

Официалната премиера на “Whispers” е днес (19.03), в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    1 3 Отговор
    супер
  • 2 Сандо

    14 4 Отговор
    Ние сме в положение "на колене" пред англосаксонската култура.А оттам започва заличаването на един народ.
  • 3 Гост

    6 1 Отговор
    Блуткаво става за един път слушане и то с мъка.
  • 4 любител

    5 2 Отговор
    мише един съвет снимай се голичка и не се притеснявай как и какво ще пееш. голите снимчици продават всичко и носят парици другото е бош лаф. виж чалгарките и се учи докато си млада имаш шанс.
  • 5 нашия

    3 2 Отговор
    ако пеенето "на нос" беше наистина пеене оперите и други сериозни певчески умения щяха да се изпълняват така-а защо ли няма уникални произведения с тая техника на пеене-защото пее нето НА НОС" дава предимство на хора с по-ограничени певчески способности ииии.....така
  • 6 Реалист

    1 1 Отговор
    То като порно реклама бе:) българия, сикишчийки наркомани и матриял:)
  • 7 Гост

    2 1 Отговор
    Тази пееше добре на български. За какво и беше да минава на английски?
  • 8 въпросче

    0 0 Отговор
    КОлтура. Всичко ли трябва да ни е на английски?
  • 9 Фен

    0 0 Отговор
    Който го може, го може. Браво жива и здрава и още много успехи!!!!!!