Last news in Fakti

30 Март, 2021 12:13 2 097 8

Продават на търг ценни реквизити от „Междузвездни войни“, „Хари Потър“ и „Отмъстителите“ (СНИМКИ)

  • търг-
  • реквизит-
  • междузвездни войни-
  • отмъстителите-
  • аукционна къща-
  • хари потър

Наддаването за култовите вещи ще се осъществява онлайн

Чрез много специален търг започващ в четвъртък и петък киноманите ще имат възможност да вземат частица от магията на Холивуд вкъщи със себе си. Това ще се случва чрез наддаване онлайн, предава Nova.

Аукционната къща „Хампел“ в Мюнхен предлага ценни реквизити от някои от най-големите научно-фантастични хитове през последното десетилетие: каски от щурмоваците от филма „Междузвездни войни“ (Силата се завръща) „The Force Awakens“. Те достигат цена до 90-120 000 евро.

Ноктите на Върколака на Хю Джакман, парче криптонит от "Супермен се завръща" и чукът на Тор, изигран от Крис Хемсуърт и Капитан Америка на Крис Евънс в „Отмъстителите: Краят“ (Avengers: Endgame).

В началото на седмицата вече бяха регистрирани хиляда кандидати за реликвите от цял свят, които според специалиста по история на изкуството в аукционната къща „Хампел“ - Кристиан Торес Нието, са произлезли от една колекция.

„Всички тези предмети идват от една колекция и са събрани по различни поводи на международния пазар на изкуството в САЩ например, както и от други източници, които колекционерът е имал“, разказва Торес Нието.

Пример за предмет, който може да достигне огромни цени по време на търга, е пръчката, използвана във филма за Хари Потър, „Даровете на смъртта“.

При първоначална оферта от 15-25 000 евро това е един от ключовите елементи от сюжета на филма, преминавайки през ръцете на трима от централните герои, включително самия Потър.

Търгът е безсрочен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    6 2 Отговор
    А от кацането на Луната 🤔🤔🤔🤔🤔

    Коментиран от #8

  • 2 дявола

    3 3 Отговор
    Пълна простотия на кого са му притрябвали подобни дрънкулки

    Коментиран от #5, #6

  • 3 БАЙ Х@Й‼

    3 1 Отговор
    А , да забравих :::: Загубена е оригиналната лента със снимките на първите крачки на човек на Луната. Снимките на историческото кацане на Нийл Армстронг бяха признати за един от най-важните артефакти на ХХ век.
    Въпреки че телевизионния репортаж от юли 1969 година, видян от 600 млн. души, се пази за потомството, оригиналният филм със снимките е загубен в огромния архив на космическата агенция на САЩ - НАСА.‼‼‼
  • 4 Бай

    2 5 Отговор
    Никога не съм и няма да гледам подобна простотия на хамериканците
  • 5 Blackthorn

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "дявола":

    ...при това на цената на чисто нов лек автомобил!
  • 6 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "дявола":

    Поръчваш ги в Китай и идват същите на цена от 10$ обаче като имаш милярди ти е все тая за 50_100 000$
  • 7 цербер

    3 0 Отговор
    „Междузвездни войни“ (Силата се завръща) „The Force Awakens“."СИЛАТА СЕ ПРОБУЖДА",БЕ АЛОУУ!
  • 8 Патриота

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Чакаме руснаците някога,може би след 150-200 години те да кацнат на Луната и да докажат,че има или няма стъпки.