31 Март, 2021 18:24 2 462 8

Стенли за Косьо Марков: Без него пътят ми може би щеше да бъде друг

  • стенли-
  • косьо марков-
  • тангра

Певецът сподели, че в "Тангра" е прекарал най-хубавите си години

„С Косьо прекарах едни от най-хубавите си години в рок музиката. Аз бях неговият избор. Той ми каза: „Ти ще бъдеш певецът на „Тангра” и ме представи на останалите от групата. Може би пътят ми щеше да бъде съвсем друг”, това разказа певецът Стенли за Косьо Марков. Легендарният музикант и основател на група „Тангра” си отиде заради усложнения, предизвикани от COVID-19, припомня Нова ТВ.

За групата Стенли сподели, че ги чувства като семейство и като във всяко такова са имали както хубави, така и сериозни моменти.

„Всяка една песен, която съм изпял в тази група, с великите текстове, сама говори за себе си. Всеки си намира в нея въпросите и отговорите. Аз съм си намерил моите. Фаворит ми е „Жулиета”, тя е абсолютна класика”, смята Стенли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА

    31 2 Отговор
    Е ТО NEW WAVE НЕ Е ROCK END ROLL ,НО ЗА БЪЛГАРИЯ ТАНГРА Е НАПРАВО НОВА ВЪЛНА ЗА ЦЯЛАТА МУЗИКАЛНА ОБЩНОСТ👑
  • 2 музиколог

    33 0 Отговор
    в импулс се вписваше по-добре от колкото в тангра, всички разбраха че не можа да замениш пълноценно чочо колкото и да обикаляш телевизиите ,закъсня много със самостоятелната си кариера докато се водеше по акъла на марков

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сандо

    1 17 Отговор

    До коментар #2 от "музиколог":

    Не си прав.Това са различни певци,изявяващи се в различни стилове.А Стенли най-вероятно щеше да остане в Русия за да продължи кариерата си.
  • 5 музиколог

    31 1 Отговор
    доСандо знам че само тангра2 са свирили в русия кога и с кой е бил стенли в росия сега като е в българия какво е постигнал освен това че обикаля като панаирджийска мечка и се хвали че е тангра на гърбът на предишните формации

    Коментиран от #6

  • 6 Draco

    1 17 Отговор

    До коментар #5 от "музиколог":

    Я кажи ти какво си постигнал !

    Коментиран от #7

  • 7 музиколог

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Draco":

    до Draco постигнах каквото си постигнал и ти
  • 8 меломан

    26 0 Отговор
    стенли никога не е късно да се върнеш към себе си имаш 2 възможности ставаш ватман или комбайнер, но да се правиш на певец на твоята възраст е смешно избора е твой