9 Април, 2021 13:17 4 463 0

Ема Стоун е неузнаваема като злата Круела Девил (СНИМКИ)

  • ема стоун-
  • круела девил-
  • круела де вил-
  • злодей-
  • филм-
  • дисни

Няколко седмици ни делят от премиерата на филма "Круела"

Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е Ема Стоун, която влиза в ролята на култовата и неподражаема Круела, пише Дарик.

Най-новата екранизация, вдъхновена от един от най-емблематичните злодеи на Дисни, подарява на зрителите възможността да надникнат отвъд ексцентричната и отличителна визия и да разберат какво се крие в душата на Круела, красиво обгърната в животинска кожа и студен, поразяващ поглед.

Публикация, споделена от Cruella (@disneycruella)

Историята се развива на фона на пънк-рок революцията в мистериозния Лондон през 70-те години на миналия век.

Естела е умно и красиво момиче, което мечтае да наложи името си в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязано от съдбоносна среща с двама крадци, с които „завладяват“ Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.

Публикация, споделена от Cruella (@disneycruella)

Талантът на Круела попада в полезрението на Баронеса фон Хелман, модна легенда, известна с убийствените си стил и класа. Запознанството им предизвиква вълна от събития, които ще извадят наяве неподозирани тайни и ще разкрият тъмната страна на Естела.

Режисьор на „Круела“ е Крейг Гилеспи, а носителките на Оскар Ема Стоун и Ема Томпсън си партнират с Джоел Фрай, Емили Бийчъм, Марк Стронг и др.

Премиерата на филма ще се състои на 28 май, а излъчването му ще бъде по кината, както и в стрийминг платформата Disney+.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА