Last news in Fakti

11 Април, 2021 10:51 3 447 4

Любим сериал пада от екран

  • сериал-
  • макгайвър-
  • екшън-
  • край

Последният епизод на сериала ще се излъчи на 30 април

Актуалният пети сезон на сериала „МакГайвър“ се оказва и последен. От телевизия CBS съобщиха, че няма да подновяват поредицата за нова порция епизоди, пише Блиц.

„Всички в CBS сме изключително благодарни за работата и отдадеността на Лукас и останалите актьори, както и на Моника, сценаристите и целия екип. Надяваме се, че ще успеем да дадем на отдадените и лоялни фенове възможността да се сбогуват подобаващо с любимите си герои“, казаха от телевизията пред изданието Deadline.

Финалният епизод на сериала ще се излъчи на 30 април.

Според официални данни рейтингът на „МакГайвър“ е паднал с цели 22% спрямо предходният четвърти сезон. Най-вероятно това е причината да бъде спрян.

„Последните 5 години бяха най-градивните в живота ми. Много любов. Изградих приятелства за цял живот. Всъщност не – цяло семейство. Научих се да преминавам нови граници. Бях нервен да изиграя тази емблематична роля, но вие ме приехте. Благодаря за подкрепата“, написа в Инстаграм актьорът Лукас Тил, който влезе именно в ролята на МакГайвър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    8 0 Отговор
    То пък един интересен сериал, нямам думи. От кравари супер мъже до гуша ни идва!
  • 2 Кокорчо🙄

    1 1 Отговор
    Най добрият сериал в момента е марашлъ
  • 3 Посетител

    4 0 Отговор
    Невинаги римейка може да достигне ефекта на оригинала.
  • 4 Гост

    5 0 Отговор
    Жалък римейк на оригинала от 80 години .Става за малки деца .