Last news in Fakti

23 Април, 2021 18:09 4 713 3

"Голата истина за група "Жигули" e най-гледаният филм у нас

  • кино-
  • филми-
  • киносалони-
  • боксофис-
  • голата истина за група жигули

Българската комедия определено прикова вниманието на зрителите

Българската комедия "Голата истина за група "Жигули" на режисьора Виктор Божинов е най-гледаният филм у нас след миналия уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните в страната. В първия уикенд, в който за пръв път проработиха всички киносалони, историята за събрала се наново група след 30-годишна пауза събра 17 826 зрители от предпремиерните прожекции и уикенда и общо 171 601 лева от билетите им.

На втора позиция е причината за цялостното отваряне, след третото затваряне, на всички киносалони у нас - екшънът "Годзила срещу Конг", продължение на "Конг: Островът на черепа" от 2017 година. Триизмерният двубой между митичните съперници, заснет преди две години в САЩ и Австралия е гледан от 6 655 зрители и има 78 408 лева от билетите им.

Трета позиция заема излязлата у нас непосредствено преди третото затваряне на кината анимация "За душата" на компанията "Pixar". Пътуването между "Великото преди" и Земята на учителя по музика Джо е гледано вече от 5 895 зрители и има 62 598 лева приходи.

Четвърто място е за игрално-анимационния "Том и Джери", който месец беше начело на зрителския интерес у нас. Случващото се с котката и мишката из коридорите на нюйоркски хотел е гледано вече от 45 358 зрители и има 381 994 лева приходи за месец и половина на екраните.

Пета позиция е за трилъра "Преводачите". Ставащото в луксозен бункер с девет преводачи, чиято задача е да транслират очакван бестселър, последен от трилогия, е на екраните у нас вече месец и за това време са го гледали 4 621 зрители и има 43 651 лева приходи от билетите им.

На шесто място е приключенският "Двете страни на чудесата", който е по екраните от месец. Предисторията на "Питър Пан" и "Алиса в страната на чудесата" е гледана от 2 278 зрители и 20 149 лева приходи.

Седма позиция заема екшън-комедията "Убийство за "Оскар". Планът на затънал в дългове режисьора да се разплати с кредитора си-мафиот чрез смъртта на главния герой по време на снимките на уестърн заради застраховката му е по екраните от ноември миналата година и вече е гледан от 7 601 зрители и има 73 521 лева приходи от билетите им.

На осмо място е екшънът "Малките неща" с Дензъл Уошингтън и Рами Малек в главните роли. Полицейският трилър за корумпирани детективи е от месец на екраните и е гледан от 6 782 зрители и има 68 361 лева приходи.

Девето място заема италианската анимация "Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза". Пътуването на младия художник в търсене на пиратско съкровище, за да спаси имението на любимата си Мона Лиза, е на екраните от края на октомври миналата година и вече са го гледали 9 488 зрители и има 81 265 лева приходи.

На десета позиция е анимацията "Чутовното нашествие на мечките в Сицилия". Фантастичната история по книгата на Дино Будзати от 1945 година е гледана вече от 482 зрители и има 2 968 лева приходи.

Миналия уикенд киносалоните са посетени от 29 641 зрители.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 1 Отговор
    Като гледам никой от коментиращите тука не е гледал нашия филм .
  • 2 Behemoth

    5 1 Отговор
    Простотия!
  • 3 Сульо

    2 0 Отговор
    Не вярвам нормален човек да е гледал тази тежка, умопомрачаваща смъртоносна noлюциa.