Last news in Fakti

22 Януари, 2013 12:37 1 026 0

Театър "Мелпомена" превръща тв звезда в наемен убиец

  • спектакъл-
  • театър
Театър "Мелпомена" превръща тв звезда в наемен убиец - 1
Мариян Бачев (вдясно) и Александър Кадиев в сцена от щурата комедия "Досадникът".

Френската комедия „Досадникът” от Франсис Вебер е новото заглавие в афиша на театрална формация „Мелпомена“. След абсолютните хитове „Вражалец“, „Големанов“ и „Благородният испанец“ мениджърът Светлин Стоилов пак залага на комичен сюжет. Столичната премиера е на 16 февруари от 19.30 ч. на сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов. Постановката се реализира в партньорство с VIVACOМ, генерален спонсор на „Мелпомена“.

В хотелска стая героят на Мариян Бачев, добре познат от актьорските вечери в „Шоуто на Слави“, подготвя убийството на ключов свидетел в процес. В съседната стая друга тв звезда - водещият на "Преди обед" по бТВ Александър Кадиев, влиза в ролята на Франсоа, твърдо решен да се самоубие заради любовна раздяла.

Наемният убиец Ралф Милано на Мариян Бачев е професионалист, хладнокръвен и изпечен в занаята. Франсоа на Алексанъдр Кадиев пък е вечният лузър, без капчица здрав разум и воля, на когото не му стиска да посегне на себе си. Но пък за сметка на това притежава безспорен талант - той е непоправим досадник...

Останалите роли на палавия психиатър, на Луиз, любопитното пиколо и напълно дезориентираното ченге са поверени на Александър Сано – Среброто, познат като Косъма от „Под прикритие”, Петьо Петков – Шайбата от “Комиците”, Сашо Дойнов и Михаил Петров от Пернишкия театър.

Режисьор на клутовата комедия е Богдан Петканин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА