Last news in Fakti

19 Май, 2021 18:40 1 760 0

Кино "Влайкова" организира благодарствена прожекция

  • кино влайкова-
  • почистване-
  • акция-
  • благодарствена прожекция

Тя ще бъде за хората, включили се в акцията, организирана от район "Средец" и TimeHeroes", по почистване на столичното кино

Кино "Влайкова" организира благодарствена прожекция - 1
Снимка: Фейсбук страница на кино "Влайкова"

На 29 май (събота) от 18.00 часа столичното кино "Влайкова" кани на специална благодарствена прожекция всички доброволци (и техните семейства), които се включиха в акцията, организирана от район "Средец" и TimeHeroes, и в прах, мръсотия и дъжд заедно, за един ден, почистиха тавана на киното, пишат от киното на официалната си Фейсбук страница.

Припомняме, че преди случването ѝ, ФАКТИ Ви информира за инициативата на район "Средец" и TimeHeros за почистване на кино "Влайкова".

Благодарствената прожекция ще е на филма Голата истина за група "Жигули", който се радва на засилен интерес и добра оценка от българската публика.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА